Marcel Ciolacu nu se poate abţine. Politicianul a comparat alianța PSD-PNL cu Steaua – Dinamo: „Este adevărat că PSD e mai mult Steaua”

Stan Filon 30.11.2021, 19:38
Marcel Ciolacu nu se poate abţine. Politicianul a comparat alianța PSD-PNL cu Steaua – Dinamo: „Este adevărat că PSD e mai mult Steaua”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a preluat ideea lui Emil Boc și compară și el rivalitatea dintre PSD și PNL cu cea dintre Steaua și Dinamo. Cu toate acestea, liderul social-democrat recunoaște că nu este loc de rivalitate între cele două echipe de fotbal atunci când jucătorii lor sunt convocați la naționala României. Nu s-a putut abține însă și a spus că PSD este mai mult Steaua, iar PNL, Dinamo, echipă care în ultima perioadă înregistrează înfrângeri după înfrângeri. Dar nici liderul PSD nu a specificat exact dacă vorbea despre FCSB sau de Steaua armatei, formație care joacă în liga a 2-a.

Marcel Ciolacu compară alianța dintre PSD și PNL cu rivalitatea dată uitării dintre steliști și dinamoviști atunci când joacă pentru naționala României

Marcel Ciolacu a vorbit pe larg despre guvernul PSD-PNL și spune că acesta este un Executiv stabil, care este condamnat să funcționeze până în anul 2024. „PSD și PNL sunt ca Steaua și Dinamo. Este adevărat că PSD e mai mult Steaua și PNL Dinamo… Când mergeau la echipa națională își dădeau mâna și jucau în aceeași echipă”, a declarat Marius Ciolacu, la TVR 1.

Marcel Ciolacu a mai spus că în noul Guvern nu s-au format tabere în funcție de apartenența politică. „Noi vorbim de guvernul României, nu vorbim de un guvern al coaliției, al PSD-ului, al PNL-ului, al UDMR-ului. Sper că Nicolae Ciucă va fi liantul între miniștrii de la partide diferite”, a explicat Ciolacu.

Marcel Ciolacu compara PSD si PNL cu rivalitatea dintre Steaua si Dinamo
Marcel Ciolacu compara PSD si PNL cu rivalitatea dintre Steaua si Dinamo

„România era într-un colaps”

Marcel Ciolacu spune că PSD a intrat la guvernare deoarece România era în colaps, iar guvernul Nicolae Ciucă este unul stabil, care trebuie să depășească cele trei crize: economică, sanitară și socială.

„România era într-un colaps. Eu sper să recuperăm cât mai repede. Lucrurile nu sunt trecute. Avem un guvern stabil și un guvern al României. Îmi place abordarea prim-ministrului, este o abordare corectă.

Eu nu am cerut un vot colegilor mei să intrăm la guvernare ca să stric lucrurile în trei ani. Acest guvern e condamnat să stea până în 2024 și să facă ce e mai bie. Trebuie să depășim aceste crize, economică, sanitară și socială”, a adăugat liderul PSD.

Urmăriți Impact.ro și pe