Marcel Ciolacu, atac fără precedent la Iohannis. Ce acuzaţii îi aduce preşedintelui. „Aţi închis ochii”

Stan Filon, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 13:38
Marcel Ciolacu, atac fără precedent la Iohannis. Ce acuzaţii îi aduce preşedintelui. „Aţi închis ochii”

După ce ieri a atacat Guvernul Cîțu, Marcel Ciolacu a considerat că a venit rândul președintelui Klaus Iohannis să fie luat în colimator. S-a dezlănțuit într-un atac furibund la adresa șefului statului, pe care îl îndeamnă să o sune pe Codruța Kovesi pentru a afla ce pățesc cei care fură bani europeni.

Marcel Ciolacu, atac la președintele Klaus Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a i-a transmis un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis prin care spune că tăcerea îl face complice la nelegiurile pe care le face Guvernul Cîțu. Acesta acuză furturi de sute de milioane de euro pe care le săvârșește guvernul liberal.

”Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis!! Oare cât mai protejaţi mafia PNL-USR din Guvern??! Aţi închis ochii blajin când PNL a furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achiziţiile de măşti şi ventilatoare de la UNIFARM. Acum staţi şi vă lustruiţi schiurile în timp ce miniştrii, pe care i-aţi pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimţire şi banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene nerambursabile destinate sprijinirii firmelor româneşti au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari. Daţi-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă înveţe ce se întâmplă când banii europeni sunt furaţi fără jenă”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Marcel Ciolacu, atac la presedintele Klaus Iohannis
Marcel Ciolacu, atac la presedintele Klaus Iohannis

Ciolacu spune că Iohannis este complice la furt

Culmea, dar și premierul Florin Cîțu a sesezat că sunt ceva probleme cu cheltuirea banilor cu Măsura 3, așa că a spus că va trimite Corpul de Control al Guvernului și așteaptă o analiză amănunțită.

”După o discuție cu ministrul Economiei, despre Măsura 3 (granturi pentru IMM-uri), am decis că este imperios să se facă o investigație de către Corpul de Control al Prim-Ministrului. Vreau să mă asigur că acești bani ajung la firmele care au cea mai mare nevoie, în funcție de criteriile obiective prestabilite. În mandatul meu, banul public este folosit eficient și transparent”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...