Marcel Ciolacu a sfidat legea. Cu câte persoane a fost surprins în interiorul unui local, în plină pandemie. Polițiștii s-au sesizat

Stan Filon 25.10.2020, 12:57
Marcel Ciolacu a sfidat legea. Cu câte persoane a fost surprins în interiorul unui local, în plină pandemie. Polițiștii s-au sesizat

Marcel Ciolacu a fost fotografiat la aceeași masă cu alte 9 persoane, în timp ce legea permite alăturarea a cel mult 6 persoane. Liderul PSD a fost fotografiat în acest weekend la o pensiune din țară. Polișia a fost deja sesizată.

Marcel Ciolacu, surprins alături de 9 persoane la aceeași masă

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la incident și au anunțat că au aplicat sancțiuni administratorului pensiunii și că ”va continua verificările pentru a stabili cu exactitate derularea activităților la locația operatorului economic și dispunerea măsurilor legale care se impun”:

”În urma unor sesizări, cu privire la eventuale încălcări ale normelor sanitare în vigoare în incinta unei unități turistice din județul Buzău, un echipaj de poliție s-a deplasat la locația indicată, pentru a face verificări în sensul celor sesizate și pentru a lua măsurile legale în situația confirmării celor semnalate.  La momentul sosirii la adresă, polițiștii au constatat că în interiorul incintei se aflau 3 persoane și alte 3 erau în afara spațiului închis.

Marcel Ciolacu, a stat la masa cu alte 9 persoane
Marcel Ciolacu, a stat la masa cu alte 9 persoane

Proprietarul pensiunii a fost amendat

S-a constatat că parte din personal nu respecta întocmai măsurile de protecție individuală. Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020 privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.  Totodată, polițiștii au reprelucrat administratorului unității turistice prevederile legale instituite de starea de alertă și necesitatea respectării măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Având în vedere și imaginile apărute în spațiul public, polițiștii vor continua verificările pentru a stabili cu exactitate derularea activităților la locația operatorului economic și dispunerea măsurilor legale care se impun”.

Marcel Ciolacu a mai uitat de regulile dictate de Guvernul României. Acesta a vorbit de la tribuna Parlamentului fără să poarte mască, motivând atunci că are ”o deviație de sept, depistată în urma unui control medical efectuat cu ocazia leșinului”.

Cu toate aceste, în luna mai Marcel Ciolacu declara că el ar fi luat măsuri mai drastice decât cele luate de Guvern pentru zădărnicirea răspândirii pandemiei de coronavirus în România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...