Mara Bănică dă de pământ cu Mirela Vaida: „Nu era genul meu!” Ce spune și despre Simona Gherghe

Badea Violeta 10.05.2023, 13:32

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a făcut o serie de dezvăluiri inedite din culisele emisiunii Acces Direct de la Antena Stars. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că jurnalista spune întotdeauna lucrurilor pe nume, așa că nu a ezitat să dea de pământ cu Mirela Vaida. Aceasta a făcut câteva declarații uluitoare despre celebra prezentatoare. Nu a scăpat nici Simona Gherghe. Iată ce a transmis vedeta!

Ce a putut să spună Mara Bănică despre Mirela Vaida

Mara Bănică nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta s-a remarcat prin stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume, modestia și sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată când apare pe sticlă sau este intervievată.

După ce a născut-o pe fetița sa însă, vedeta a decis să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor și a plecat de la Antena 1, acolo unde a făcut istorie la emisiunea Acces Direct.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, jurnalista a răspuns sincer, aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna, mai multor întrebări, printre care și cum se înțelege cu Mirela Vaida și Simona Gherghe, cele două prezentatoare cu care a colaborat la Antena 1.

Citește și După trei copii, Mirela Vaida face declarații surprinzătoare. „Îmi doresc să fac gemene”!

Mirela Vaida si Mara Banica
Mirela Vaida si Mara Banica

„Nu aveam nimic în comun”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mara Bănică a recunoscut că nu o are la inimă pe actuala moderatoare de la Acces Direct. În schimb, vedeta a spus că se înțelege foarte bine cu prezentatoarea de la Mireasă.

„Cătălin Măruță: Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe?

Mara Bănică: Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită. Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.

Cătălin Măruță: Ai lucrat și cu Mirela Vaida.

Mara Bănică: Puțin.

Cătălin Măruță: Cu ea cum te înțelegeai?

Mara Bănică: Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.

Cătălin Măruță: Deci te înțelegeai mai bine cu Simona.

Mara Bănică: Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu.”

Citește și Cine este bărbatul misterios cu care s-a căsătorit Mara Bănică. Acum s-a aflat totul despre el. Este putred de bogat!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...