Mâncarea pe care Cristiano Ronaldo o consumă în fiecare zi. Colegii se miră mereu când îl văd la masă

Stan Filon, Anca Lupescu 25.06.2021, 15:56
Mâncarea pe care Cristiano Ronaldo o consumă în fiecare zi. Colegii se miră mereu când îl văd la masă

Cristiano Ronaldo încă face furori pe terenul de fotbal, chiar și la cei 36 de ani ai săi. Este unul dintre cei mai serioși sportivi din lume atunci când vine vorba de antrenament și condiție fizică. Dacă luăm în calcul și talentul cu care s-a născut, se pare că aceasta este rețeta succesului. Acum a mai fost dezvăluit însă un amănunt din viața sa. Mănâncă în fiecare zi același fel de mâncare.

Aceasta este mâncarea pe care Cristiano Ronaldo o consumă în fiecare zi

S-a aflat ce mănâncă în fiecare zi Cristiano Ronaldo. Cel care a venit cu dezvăluirea a fost unul dintre colegii săi de la Juventus. Daouda Peeters, mijlocașul lui Juventus, care, deși a jucat la echipa a doua, s-a pregătit constant alături de fotbaliștii primei formații. Acesta a rămas impresionat de modul în care se antrenează Cristiano Ronaldo. În plus, spune că fotbalistul nu este arogant deloc, ci doar ia fotbaul foarte în serios. Cristiano Ronaldo este o persoană foarte agreabilă. Nu e arogant absolut deloc, dar ia fotbalul în serios. În autocar, nu vorbește despre altceva decât despre fotbal.

Își dorește întotdeauna să câștige și ajută și tinerii jucători să se dezvolte. Chiar dacă a făcut-o inconștient, m-a ajutat și pe mine, m-a forțat să dau tot ce e mai bun din mine. El mâncă mereu același lucru: pui cu broccoli și orez și bea multă apă, fără sucuri. Când suntem împreună în sala de forță, rămân impresionat. Are un fizic perfect pentru un fotbalist.

Mancarea pe care Cristiano Ronaldo o consuma in fiecare zi
Mancarea pe care Cristiano Ronaldo o consuma in fiecare zi

”Când îl văd, îmi spun că mai am mult de muncă”

Și eu am o musculatură destul de dezvoltată, dar, atunci când îl văd, îmi spun că mai am mult de muncă. E normal, el a ajuns la asemenea rezultate pentru că s-a pregătit ca un maniac timp de atâția ani”, a declarat Daouda Peeters, potrivit Tuttosport.

Recent, Cristiano Ronaldo a iscat o adevărată modă, după ce a înlăturat din fața sa două sticle de coca cola, în timpul unei conferințe de presă. Portughezul a spus că nu ar trebui să consumăm băuturi răcoritoare, ci doar apă. Gestul său a costat compania respectivă nu mai puțin de 3 miliarde de dolari, deoarece acțiunile au scăzut imediat după gestul fotbalistului.

”Vom vedea dacă fiul meu va deveni un fotbalist mare”

Cristiano Ronaldo se enervează și atunci când își vede fiul de 10 ani că mai bea Cola, după cum el singur a recunoscut. ”Vom vedea dacă fiul meu va deveni un fotbalist mare. Câteodată bea Cola și consumă cartofi prăjiți și asta mă irită, el știe asta. Uneori îi spun fiului meu să facă o baie în apă rece pentru a se recupera după o alergare pe banda de alergat și îmi spune ‘Tată, e foarte rece acolo’. E în regulă, are doar zece ani.

Îi spun întotdeauna că îți trebuie muncă și dedicare pentru a avea succes. Nu o să pun presiune pe el ca să ajungă fotbalist, dar mi-ar plăcea. Cel mai important lucru este să ajungă cel mai bun în domeniul său, chiar dacă e fotbal sau medicină”, a spus Ronaldo, citat de Football-Italia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...