Mama tinerei ai cărei copii au căzut de la etajul 10 în Ploieşti, reacţie şocantă. Ce a putut spune femeia despre fiica ei

Stan Filon 13.08.2021, 15:57
Mama tinerei ai cărei copii au căzut de la etajul 10 în Ploieşti, reacţie şocantă. Ce a putut spune femeia despre fiica ei

Rudele mamei gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul 10 au numai cuvinte de ocară la adresa ei. Chiar și mama tinerei i-a lăsat un mesaj dureros pe Facebook. În plus, fostul soț și chiar vărul femeii au și ei cuvinte grele la adresa sa.

Acuzații grave din partea mamei tinerei ai cărei copii s-au aruncat de la etajul 10

Cazul din Ploiești a șocat o țară întreagă. Doi copii gemeni, fată și băiat, au căzut de la etajul 10, în timp ce mama lor era live pe Facebook. Doar bătăile insistente în ușă a polițiștilor au făcut-o pe femeie să iasă de pe Facebook. Aceștia o anunțau că cei doi copii ai săi au murit după ce au căzut în gol de la etajul 10.

Femeia a făcut un șoc și a ajuns la spital, la psihiatrie. Angajații de la spital spun însă că aceasta nu pare foarte afectată de cele întâmplate. ”Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”, a declarat Violeta Tănase, Spitalul de Urgenţă Ploieşti.

Acuzatii grave din partea mamei tinerei ai carei copii s-au aruncat de la etajul 10
Acuzatii grave din partea mamei tinerei ai carei copii s-au aruncat de la etajul 10

”Te-ai liniștit, Andreea”

Mama tinerei a lăsat și ea pe Facebook un mesaj tranșant: ”Te-ai liniștit, Andreea, ai omorât copiii”, este mesajul pe care bunica gemenilor l-a postat. Fostul soţ o acuză acum pe Alina, o prietenă de-a soției sale, că i-ar fi aruncat copiii de la geam, însă oamenii legii nu iau în calcul această varianta. Ştefan Gabriel Preda, tatăl gemenilor: ”Cealaltă era în cameră unde au fost copiii, unde s-a întâmplat accidentul. Posibil să-i fi aruncat respectiva”.

Nici tatăl femeii nu are cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, pe care o acuză că s-a prostituat. ”Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile”, spune bunicul micuţilor. Tot de prostituție o acuz și un văr de-al femeii.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cel de-al treilea copil al femeii, în vârstă de 5 ani, a ajuns în grija tatălui său. Din primele informații, femeia nu consumase alcool și nici droguri în ziua în care s-a petrecut tragedia. Este internată la psihiatrie acum și urmează să se stabilească dacă are sau nu discernământ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...