Mama lui Mihai Bendeac, mesaj public după ce fiul ei a anunțat că a avut noul virus: “Mințim, înșelăm”

Iancu Andreea 19.05.2020, 10:53

Mihai Bendeac a devenit un subiect de interes pentru întreaga țară după ce a dezvăluit că a avut simptome de coronavirus. Simpaticul actor a făcut acest anunț în cadrul emisiunii în care este jurat, iUmor. Ulterior, actorul a făcut și un test de anticorpi pentru a demonstra gurilor rele că a spus adevărul. În timp ce a fost stârnită o vâlvă între cei care îl cred pe cuvânt și cei care nu, mama lui Bendeac a transmis un mesaj.

Familia lui Bendeac, infectată cu COVID-19

Emilia Bendeac a simțit nevoia să reacționeze, după ce fiul său a spus cum el, mama, tatăl, fratele, unchiul și mătușa s-au infectat cu noul coronavirus la înmormântarea bunicului.

Ne-am infectat cu toții la înmormântarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele, a spus Bendeac, în ediția specială de duminică iUmor.

Mihai a explicat celor cârcotași, într-un clip pe canalul său de Youtube, că a făcut și un test de anticorpi. Astfel, s-a confirmat că a avut într-adevăr coronavirus.

Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, așa că am avut dreptate. Treaba asta s-a întâmplat acum două luni, a explicat Mihai Bendeac, pe Youtube.

Reacția Emiliei Bendeac

Mama lui Mihai Bendeac, doamna Emilia, a scris și ea un mesaj vis a vis de postarea lui Mihai. Doamna Bendeac susține că oamenii ar trebui să fie mai speriați de propriile persoane. Gesturile lipsite de omenie și lipsa de empatie sunt mai de temut decât un virus destul de neprietenos.

Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist, a scris Emilia Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto - Facebook
Sursă foto – Facebook
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...