Mama Deliei Matache are probleme mari de sănătate. Ce au descoperit medicii la ultimul control: „Rudele mele erau foarte îngrijorate”

Ana Anitoiu 08.12.2021, 16:38

Mama Deliei Matache are probleme mari de sănătate. Femeia în vârstă de 59 de ani, care a fost internată în spital recent după ce a fost testată pozitiv Covid-19, s-a confruntat cu perioade dificile pe parcursul acestui an și a dezvăluit ce i-au descoperit medicii la ultimul control. Rudele ei au fost foarte îngrijorate pentru ea.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă mama Deliei Matache

Mama Deliei Matache a fost nevoită să se opereze la mână în acest an, iar după intervenția chirurgicală a rămas cu o anumită sensibilitate. Rudele ei s-au îngrijorat pentru ea. Gina Matache simte de fiecare dată când se schimbă vremea considerabil, în contextul în care nervul nu i s-a refăcut complet.

„Suntem toți bine, nu văd de ce ar trebui să ne mai facem din nou griji. Ieri am fost la un control medical de rutină, sunt bine acum. Rudele mele erau foarte îngrijorate. Ce-i drept, cu cât te cauți mai mult, cu atât ești mai bolnav.

Tot ce am avut prescris de medici, am controlat. Mă mai doare mâna la frig, la cald, la efort, dar le ignorăm. Am rămas și cu o sensibilitate, nervul nu este refăcut de tot. Trebuie să mai faci și o revizie.”, a spus mama Deliei Matache, într-o emisiune TV.

Mama Deliei Matache are probleme de sanatate
Delia Matache si mama ei

Mama Deliei Matache, operație la tiroidă

Nici anul trecut n-a trecut fără probleme pentru mama Deliei Matache. Femeia a suferit în noiembrie 2020 o altă intervenție chirurgicală, din cauza unei probleme la glanda tiroidă. Operația a fost un succes, iar mama artistei nu a simțit durere.

„M-am operat de glandă, de tiroidă. Trebuia să mă operez, am fost pe mână bună. Nu se mai putea amâna intervenția. Mă simt foarte bine acum. Am avut noroc de oameni foarte buni. Nici măcar în operație nu am simțit durere.

Nu am voie multe, să vedem câte voi putea să respect, că nu prea stau bine la capitolul ăsta. Sunt foarte mulțumită, am avut o teamă la început, dar când am văzut cum stau lucrurile m-am relaxat total.”, a povestit la acea vreme Gina Matache, pentru antenastars.ro.

Mama Deliei Matache urmează să își facă noi analize ca să afle în ce stare se află după ce a avut Covid-19, deși pentru ea boala a trecut ușor, doar cu simptome de răceală. Femeia a fost la spital chiar dacă nu era în stare gravă, a luat tratamentul necesar și a spus că vrea să aștepte câteva luni și apoi să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...