Cum se purta Dincă cu soția lui. Prin ce coșmar a trecut femeia. Mărturisiri șocante despre “monstrul” din Caracal

Redacția IMPACT 28.01.2020, 11:26
Cum se purta Dincă cu soția lui. Prin ce coșmar a trecut femeia. Mărturisiri șocante despre “monstrul” din Caracal

Despre Gheorghe Dincă ies acum noi detalii cumplite la suprafață. Monstrul din Caracal se comporta mai mult decât inuman cu soția sa, pe care o supunea la lucruri de nedescris.

Gheorghe Dincă, abuzuri către soția sa, Elena

Chiar înainte ca Elena și Gheorghe Dincă să divorțeze oficial, la notar, femeia a avut de înfruntat mai multe abuzuri venite din partea soțului său.
În 2019 femeia, a revenit din Italia și s-a dus acasă la fostul soț. Ce a urmat – a fost cumplit: ”Dincă a bătut-o crunt, apoi a dus-o în curte, a legat-o cu lanțuri și a lăsat-o acolo!”, potrivit unor surse Playtech.ro.
A doua zi, de teamă, femeia a fugit la fiica sa care era în Arad, care activează ca medic veterinar. „După ce i-a tratat rănile și a pus-o pe picioare, a trimis-o iar în Italia, pentru a sta cât mai departe de Gheorghe Dincă”, au mai precizat aceleași surse.

Fiica lui Gheorghe Dincă a plecat așadar departe de tatăl său, cu atât mai mult cu cât agresiunile la care era supusă mama sa erau dese, și nu de puține ori, acesta îi încuia ușa la casă, dar și la poartă, lăsând-o să doarmă în curte, sub cerul liber.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă.
Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă.

În prezent fosta soție și copiii lui sunt departe de ”monstrul din Caracal”. Fiica lui Gheorghe Dincă a vândut domeniul de la Arad pe care organiza partide de vânătoare pentru afaceriștii Italieni și a părăsit România de urgență. Tranzacția a fost făcută în ultimele luni, în perioada în care Dincă a fost anchetat de DIICOT în cazul crimelor din Caracal.

Gheorghe Dincă a fost trimis luna aceasta în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni).

Urmăriți Impact.ro și pe