Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi! Decizia radicală pe care a luat-o, după ce Dincă a mărturisit că nu a omorât-o pe Luiza

Diana Radu 10.01.2020, 13:34
Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi! Decizia radicală pe care a luat-o, după ce Dincă a mărturisit că nu a omorât-o pe Luiza

După ultimele declarații ale lui Gheorghe Dincă, potrivit cărora nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, mama Alexandrei Măceșanu crede cu tărie că aceeași soartă a avut-o și copilul ei. Iată ce decizie radicală a luat familia Măceșanu pentru a demonstra acest lucru.

Mama Alexandrei Măceșanu: ”Trăim și credem în continuare ca fata este în viață”

În această dimineață, mama Alexandrei Măceșanu a mers la DIICOT pentru a studia noile declarații făcute de Gheorghe Dincă în speranța că vor găsi un răspuns cu privire la fata lor. Mama fetei este convinsă că Alexandra trăiește, cu toate că autoritățile au emis un certificat de deces pe numele fiicei sale.

„Speranțele sunt foarte mari. Am venit să vedem dosarul. Noi trăim cu speranța și credem că fata este în viață. În mare parte ni s-a spus ce a declarat. Nu știu ce să cred…Ne interesează sa știm unde e Alexandra, de ce nu se fac investigații pentru trafic de persoane, a spus mama Alexandrei.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a anunțat pe pagina sa de Facebook că va organiza un marș în Piața Constituției mâine, 11 ianuarie de la ora 14:00 pentru a cere să se facă dreptate în cazul Caracal. Cu această ocazie, unchiul a Alexandrei a invitat lumea să li se alăture într-un număr cât mai mare și a subliniat că va participa și familia Luizei Melencu.

alexandru cumpănașu, anunț, marș
Postarea făcută de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook

”Familia Melencu va fi mâine alături de noi la marș!!! Le mulțumesc public și îi așteptăm să ne cerem împreună cu dumneavoastră dreptatea și siguranța copiilor noștri! Dragi români, vă rog nu rămâneți indiferenți la abuzurile față de copiii! Ora 14:00 – Piața Constituției…Veniți să demonstrăm pentru Alexandra, Luiza, Sorina și pentru toți copiii României! Nu lăsați indiferența statului și crimele interlopilor nepedepsite! Haideți să-i determinam pe toți românii să ni se alăture și să construim un viitor mai sigur pt copiii noștri…”, a scris Alexandru Măceșanu pe contul său de Facebook.

Dincă a cerut să fie reaudiat pentru a-și schimba declarația prin care a recunoscut  că a ucis-o pe Luiza Melencu. Bărbatul ar fi mărturisit joi că a avut complici la răpirea Luizei, dar și că fata ar fi fost violată de mai mulți bărbați. În ancheta DIICOT au apărut mai multe semne de întrebare după ce Dincă și-a schimbat declarația referitoare la Luiza Melencu, pe care susține că de fapt nu a ucis-o.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe