Maia Morgenstern, din nou la Hollywood pentru continuarea la Patimile lui Hristos. Detalii despre film și salariul româncei

Madlen Moraru 17.06.2020, 20:56
Maia Morgenstern, din nou la Hollywood pentru continuarea la Patimile lui Hristos. Detalii despre film și salariul româncei

Maia Morgenstern ar putea reveni la Hollywood pentru a marca o continuare în ceea ce privește filmul Patimile lui Hristos. Actrița foarte apreciată și în România a apărut în producția lui Mel Gibson, ce a fost lansat în anul 2004.

Maia Morgenstern, din nou la Hollywood pentru continuarea la Patimile lui Hristos

La vremea respectivă filmul Patimile lui Hristos stârnea o serie de controverse, fiind vorba despre o producție biblică în care este prezentată răstignirea, dar și învierea lui Iisus Hristos. Din pricina imaginilor foarte directe, chiar grafice, despre patimile pe care le-a înfruntat Mântuitorul, filmul lui Mel Gibson a avut o influență foarte puternică.

Totodată, ar putea exista o a doua parte a acestei producții, în care să joace și Maia Morgenstern. Data de lansare pentru proiectul care momentan a rămas secret ar putea fi anul 2021. Atât actorii care au jucat în prima parte, cum a fost și românca de 58 de ani, dar și publicul, au dorit o continuare și la acea vreme. Maia Morgenstern a fost cooptată pentru interpretarea rolului Fecioarei Maria.

Maia Morgenstern, din nou la Hollywood pentru continuarea la Patimile lui Hristos. Detalii despre film și salariul româncei
Maia Morgenstern ar putea reveni la Hollywood pentru o continuare a filmului Patimile lui Hristos

„Filmul pe care l-am făcut cu Mel Gibson, am fost fericită, am fost bucuroasă , am fost impresionată, am fost mândră să particip la acest film. Acest film a avut un impact foarte puternic la vremea respectivă, a fost iubit, a fost contestat, a surescitat, a stârnit discuții, a stârnit o mare controversă.  Acum 16-17 ani, a fost o mare controversă care m-a costat, m-a consumat, pentru că a fost așa, o volbură întreagă. Filmul nu a trecut neobservat și nu a fost un eveniment oarecare.”, povestea în urmă cu ceva timp Maia Morgenstern despre acest proiect cinematografic.

Detalii despre film și salariul româncei

Noul film s-ar putea numi „Patimile lui Hristos: Învirea”. Filmările au început în mare taină încă din urmă cu trei ani de zile, iar premiera ar fi trebuit să aibă loc chiar anul acesta. Potrivit celor de la cancan.ro, proiectul lui Mel Gibson este unul din care nu ar putea să lipsească nici actrița din România. Aceasta face parte din distribuția oficială afișată deja, dar alte detalii precum locațiile de filmare sau viitoarea premieră nu au fost oferite încă publicului. Se pare că din pricina pandemiei cu noul virus au fost amânate și majoritatea proiectelor de la Hollywood.

Pentru primul film, Maia Morgenstern a avut un onorariu foarte mare, cu multe zerouri, ce i-a ajuns în cont. Producția a avut încasări de 620 de milioane de dolari. Totodată, în luna aprilie din acest an, Jim Caviezel care l-a interpretat pe Mântuitor a făcut mai multe declarații promițătoare.

„Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii. Cred că se va baza pe ceea ce simț în inima mea”, a transmis actorul.

„Numele nu va fi «Patimile 2». Se numește «Învierea»”, a confirmat și Mel Gibson, pentru Fox News.

Urmăriți Impact.ro și pe