Mai ții minte trupa Cassa Loco? Iată cum arată aceștia după mai bine de 20 de ani de la lansare. FOTO

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 14.10.2021, 20:49

Trupa Cassa Loco reușea să devină un fenomen în rândul formațiilor care se lansau în jurul anilor 2000. Deși cei trei membrii ai grupului se bucurau de succes, datorită ironiilor muzicale la adresa diferitelor personalități autohtone, în 2013, după 14 ani petrecuți împreună, Bogdan Mureșan, Cosmin Tudoran și Leonard Muha au decis să pornească pe drumuri diferite. Astăzi, după mai bine de 20 de ani de la lansare, puțini știu cum mai arată și cu ce se ocupă fosta trupă Cassa Loco.

Ce s-a ales de foștii membrii din trupa Cassa Loco. Puțini știu cum arată cei trei după peste 20 de ani de la debut

În 1999, Bogdan, Cosmin și Leonard își dezvăluiau talentul muzical în cadrul trupei Cassa Loco, o formație care a rămas în amintirea publicului cu piese precum: ”Vând fân”, ”Eterna și fascinanta Românie”, ”Sorel”, ”Ai luat țeapă”, ”Nu esti tu un pic mai prost?”, ”Făt Frumos”, ”Cea mai de treabă fată din lume” sau ”Tu și cu prietena ta”. Deși drumurile lor s-au separat, în 2013, puțini mai știu cum arată astăzi cei trei, la mai bine de 20 de ani de la lansare.

După cariera de succes din anii 2000, singurul care a rămas în lumea muzicală a fost Bogdan, cel care era alintat „chelul” trupei. Acesta are un studio de înregistrări, dincolo de activitatea destinată organizării evenimentelor mondene. Pe de altă parte, Leonard Muha a decis să părăsească România și s-a stabilit în Spania, o țară care i-a adus echilibrul, unde activează ca fotograf și are un proiect numit adalucia.ro. Într-un interviu pentru viitorulromaniei.ro, Leonard povestea în urmă cu trei ani cum arată o zi din viața lui.

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le fac, având în vedere că eu sunt acasă aproape toată ziua. În afară de task-urile legate de muncă, facturi, contracte, postări pe Facebook și Instagram, merg la cumpărături, gătesc, caut să fac cât mai multe fotografii, pe care ulterior să le folosesc pentru site-ul Andalucia.ro. Scriu câte un articol, răspund la mailuri, fac puțin sport și neapărat trebuie să ajung zilnic să văd marea, fie și doar pentru câteva minute. De obicei și înot, deși apa de aici e mai rece decât îmi place. Dar am înotat și în decembrie, când apa avea 16 grade, a dezvăluit fostul membru al trupei Cassa Loco.

Cum arată membrii din trupa Cassa Loco, după mai bine de 20 de ani de la lansare
Trupa Cassa Loco

Cosmin Tudoran, singurul membru rămas în lumina reflectoarelor

Pe de altă parte, Cosmin Tudoran a rămas în atenția publicului, după ce a făcut parte din juriul MasterChef, show-ul culinar de la Pro TV, care se bucura de succes în 2019. Totodată, fostul membru al trupei Cassa Loco este pasionat de vinuri și a dus această pasiune la rang de performanță.

Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină, mărturisea Cosmin în cadrul emisiunii.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...