Mai ții minte trupa Candy, care făcea furori în urmă cu 20 de ani? Claudia Cream dezvăluie de ce nu mai ține legătura cu Giulia și Selena

Andreea Bisinicu 18.11.2020, 15:14
Mai ții minte trupa Candy, care făcea furori în urmă cu 20 de ani? Claudia Cream dezvăluie de ce nu mai ține legătura cu Giulia și Selena

Mai ții minte trupa Candy, care făcea furori în urmă cu 20 de ani? De ce Claudia Cream nu mai ține legătura cu Giulia și Selena din Candy. Ce s-a întâmplat între cele trei artiste.

De ce nu mai ține Claudia Cream legătura cu fostele ei colege din trupa Candy

La 36 de ani, Claudia Pavel este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi din țară. Creața își petrece zilele din pandemie alături de băiețelul ei, Noah, în vârstă de opt ani. Dar înainte să devină mămică, artista a cunoscut faima în anii 2000 cu trupa Candy.

Cine nu mai ține minte trupa aceea cu trei fete zgubilitice, care făceau furori acum 20 de ani? Nostalgicii sigur își amintesc de Claudia Pavel, Giulia Anghelescu și (S)elena Vasilache.

Fetele făceau spectacol oriunde mergeau. Toate fetițele voiau să se îmbrace ca ele, să cânte ca ele și, mai ales, să danseze precum cele trei adolescente. „Lasă-mă în pace”, „Mergem la mare”, „Ești indiferent” sunt câteva dintre piesele care răsunau în discotecile și bairamurile din România, la începutul anilor 2000.

De ce Claudia Cream nu mai ține legătura cu Giulia și Selena din Candy. Anii au trecut, fetele s-au maturizat și au hotărât să o ia pe căi separate. Selena s-a mutat în Londra, Giulia Anghelescu și Claudia au început cariere solo. Bruneta creață din trupa Candy și-a ales ca nume de scenă Cream.

A avut câteva colaborări de succes, dintre care cea mai cunoscuta rămâne piesa „Nu din prima seară”, duet cu CRBL. După numeroase albume scoase, în 2011 artista și-a încercat norocul ca actriță și, astfel, și-a surprins fanii cu un rol principal în filmul de acțiune „Terapia pentru crimă”.

Într-un interviu acordat celor de la playtech.ro, vedeta a spus motivul pentru care nu mai păstrează legătura cu Selena și Giulia, fostele ei colege de trupă:

„Nu țin legătura, nu știu nici eu din ce motiv. Cred că fiecare are viața ei. Selena e la Londra, iar cu Giulia efectiv nu am dușmănie, dar nu avem nici o legătură.” , a spus frumoasa brunetă.

Giulia, Selena și Claudia au format trupa Candy in primavara anului 2000
Giulia, Selena și Claudia au format trupa Candy in primavara anului 2000

A fost acuzată că și-a răpit propriul copil

Claudia Cream a trecut prin momente foarte grele, de când s-a despărțit de tatăl copilului său. Jeremy Lewis este un fost jucător american de baschet. El și artista s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în Los Angeles, unde au fost logodiți în perioada 2011 – 2013, iar timp de doi ani au locuit împreună în casa părinților iubitului ei.

Se pare că cei doi au decis să pună punct poveștii lor de dragoste din pricina diferențelor culturale, iar apoi a urmat o luptă prin tribunale pentru custodia micuțului Noah. Bunicii copilului din partea tatălui au acuzat-o pe artistă că și-a răpit propriul copil, pentru că l-a adus în România.

Claudia Cream nu vorbește niciodată public despre tatăl copilului ei sau relația ei cu acesta. Mai mult, cântăreața spune că singura ei prioritate este micul Noah, care a început clasa întâi. Cum se descurcă Noah cu școala online:

„Despre relația cu tatăl lui nu o să vorbesc public niciodată așa cum nu am făcut-o niciodată, din respect pentru fiul meu. Cu școala on line e puțin dificil, Noah a nimerit clasa 0 anul trecut și clasa 1 în pandemie, fac și pe învățătoarea, asta este. Nu sunt exagerată cu regulile. Mențin niște reguli de bun-simț, la început am fost foarte speriată pentru că nu știam despre ce este vorba, în prima lună. Cred că o să ne obișnuim să trăim așa, cred că asta e și ideea. Ne ferim cum putem, ne spălăm pe mâini, menținem sistemul imunitar puternic, mâncăm sănătos și facem mișcare. Cred că nu se promovează absolut deloc stilul de viață sănătos. Sănătatea noastră stă în mâinile noastre curate, desigur.”, a declarat Claudia Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe