Mai mulţi copii de la o grădiniță din Carei au ajuns la spital. Aceștia au reclamat probleme medicale

Mihnea Tălău 08.09.2022, 12:23
Mai mulţi copii de la o grădiniță din Carei au ajuns la spital. Aceștia au reclamat probleme medicale

Nouă copii din grupa întâi şi 17 copii din grupa a doua, de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 din Carei, au ajuns, joi, la spital, cu probleme medicale. În prezent, nouă dintre aceștia sunt internaţi la Secţia de pediatrie.

Mai mulţi copii au prezentat vărsături şi diaree

„Am fost sesizaţi în această dimineaţă că mai mulţi copii au avut vărsături şi diaree. Sunt nouă copii din grupa 1 şi 17 copii din grupa a doua. Din discuţiile cu cei de la Spitalul din Carei, nouă copii au rămas internaţi la Pediatrie. Am trimis pe teren o echipă care să ridice probe, inclusiv de la personalul grădiniţei”, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, Macrina Mihai, anunță Agerpres.

Urari pentru prima zi de gradinita

Conform sursei citate, vor fi recoltate probe atât din alimentele primite de copii la gradiniță, cât şi de pe suprafeţele din grădiniţă şi de la personalul instituţiei.

Copiii cu probleme medicale au vârste cuprinse între 3 şi 5 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...