Magia sărbătorilor, spulberată de hoți. Bradul din Râșnov a fost furat de două ori

Elena Avramescu 22.12.2021, 13:53
Magia sărbătorilor, spulberată de hoți. Bradul din Râșnov a fost furat de două ori

Scene incredibile la Rășnov, după ce, pentru a doua oară în ultima săptămână bradul de Crăciun montat pe Șoseaua Predeal este furat. Se pare că în zona respectivă locuiesc o serie de persoane certate cu legea, astfe că acest incident nu a surprins prea mult. Primarul Râșnovului, Liviu Butnariu, a spus că în fiecare an dispărea bradul, însă după ce era pus a doua oară rămânea la locul lui.

Bradul din Râșnov a fost furat de două ori

Bradul a fost furat pe timp de zi a doua oară. La 7 dimineața era la locul lui, iar puțin mai târziu, dispăruse, a spus primarul Râșnovului.

În acest sezon, bradul de Crăciun a fost instalat pe data de 14 decembrie 2021 și după două zile acesta a fost furat cu tot cu instalația cu care a fost împodobit. Astfel, la data de 21 decembrie, iar Primăria Râșnov a instalat un nou pom de Crăciun în zona respectivă. Pentru că nu a putut fi luat cu totul, bradul a fost tăiat de la jumate și furat.

Bradul din Rasnov a fost furat de doua ori
Bradul din Rasnov

Este pentru a doua oară în ultima săptămână când bradul de Crăciun amplasat pe Șoseaua Predeal este furat.

Prima dată, bradul a fost instalat pe data de 14 decembrie 2021 , iar după două zile acesta a fost furat cu tot cu instalația cu care a fost împodobit. Pe 21 decembrie, primăria Râșnov a instalat un nou pom de Crăciun în zona respectivă. Pentru că nu a putut fi luat cu totul, bradul a fost tăiat de la jumate și furat.

Chiar dacă s-a dorit ca astfel de pomi să fie montați în toate cartierele orașului, pentru a fi împodobiți de către localnici, în zona respectivă, anul acesta nu va mai exista niciun astfel de brad.

Primăria Râșnov premiază cel mai frumos brad de Crăciun din oraș

Primăria Râșnov a amplasat câte un brad în fiecare cartier din oraș și a invitat locuitorii cartierelor să împodobească brăduții amplasați pe domeniul public.

Astfel că brazii au fost montați, iar municipalitatea a rugat locuitorii să îi împodobească, pentru ca la final să poată premia cel mai frumos brad de Crăciun.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...