Magia sărbătorilor, spulberată de hoți. Bradul din Râșnov a fost furat de două ori

Elena Avramescu 22.12.2021, 13:53
Magia sărbătorilor, spulberată de hoți. Bradul din Râșnov a fost furat de două ori

Scene incredibile la Rășnov, după ce, pentru a doua oară în ultima săptămână bradul de Crăciun montat pe Șoseaua Predeal este furat. Se pare că în zona respectivă locuiesc o serie de persoane certate cu legea, astfe că acest incident nu a surprins prea mult. Primarul Râșnovului, Liviu Butnariu, a spus că în fiecare an dispărea bradul, însă după ce era pus a doua oară rămânea la locul lui.

Bradul din Râșnov a fost furat de două ori

Bradul a fost furat pe timp de zi a doua oară. La 7 dimineața era la locul lui, iar puțin mai târziu, dispăruse, a spus primarul Râșnovului.

În acest sezon, bradul de Crăciun a fost instalat pe data de 14 decembrie 2021 și după două zile acesta a fost furat cu tot cu instalația cu care a fost împodobit. Astfel, la data de 21 decembrie, iar Primăria Râșnov a instalat un nou pom de Crăciun în zona respectivă. Pentru că nu a putut fi luat cu totul, bradul a fost tăiat de la jumate și furat.

Bradul din Rasnov a fost furat de doua ori
Bradul din Rasnov

Este pentru a doua oară în ultima săptămână când bradul de Crăciun amplasat pe Șoseaua Predeal este furat.

Prima dată, bradul a fost instalat pe data de 14 decembrie 2021 , iar după două zile acesta a fost furat cu tot cu instalația cu care a fost împodobit. Pe 21 decembrie, primăria Râșnov a instalat un nou pom de Crăciun în zona respectivă. Pentru că nu a putut fi luat cu totul, bradul a fost tăiat de la jumate și furat.

Chiar dacă s-a dorit ca astfel de pomi să fie montați în toate cartierele orașului, pentru a fi împodobiți de către localnici, în zona respectivă, anul acesta nu va mai exista niciun astfel de brad.

Primăria Râșnov premiază cel mai frumos brad de Crăciun din oraș

Primăria Râșnov a amplasat câte un brad în fiecare cartier din oraș și a invitat locuitorii cartierelor să împodobească brăduții amplasați pe domeniul public.

Astfel că brazii au fost montați, iar municipalitatea a rugat locuitorii să îi împodobească, pentru ca la final să poată premia cel mai frumos brad de Crăciun.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...