Mădălina Ghenea, dans incendiar pe plajă. Cu ce bărbat s-a lăsat dusă de val frumoasa actriţă

Nicu Stan 02.04.2021, 10:15

Mădălina Ghenea, dans incendiar pe plajă. Cu ce bărbat s-a lăsat dusă de val frumoasa actriţă, vedeți în articolul de mai jos.

Mădălina Ghenea, dans lasciv alături de un bărbat mietsrios. Cine este dansatorul

Mădălina Ghenea a făcut un dans incendiar pe plajă. Cine a fost bărbatul alături de care a dansat frumoasa vedetă. Mădălina Ghenea a dansat lasciv alături de Emil Rengle, fost câștigător la Românii au talent, ediția 2018.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător în Mexic, acolo unde Mădălina Ghenea se afla probabil în vacanță. Pentru Emil Rengle Mexicul pare să fie mai mult decât o vacanșă, întrucât acesta a plecat acolo pentru a se lumina din punct de vedere spiritual.

Madalina Ghenea si Emil Rengle, dans lasciv pe plaja
Madalina Ghenea si Emil Rengle, dans lasciv pe plaja

Emil Rengle a luat-o pe calea spiritualității

Câștigătorul marelui premiu de la Românii au Talent a luat-o pe calea spiritualității. A simțit o mare atracție către medidație, astfel că Emil Rengle se află acum în Mexic unde își urmează visul.

”Am decis să încep anul 2021 într-un mod cât mai conștient. Așadar, am pornit într-o călătorie internă cu ajutorul meditațiilor, prin care am reușit să mă reapropii de mine însumi mai mult ca oricând. Am fost ghidat de sufletul meu, chiar dacă la început mi se părea puțin nebunesc să plec total singur. Urmăream câțiva influenceri din Tulum și am simțit o chemare puternică spre acest paradis, care, de altfel, este și printre singurele locuri din lume unde nu există restricții stricte din cauza pandemiei”, a declarat Emil Rengle.

Emil Rengle va petrece mai mult timp în Mexic

De altfel, dansatorul și-a făcut imediat prieteni în Mexic. ”Din momentul în care am ajuns în Tulum, mi-au trebuit trei ore să îmi fac prieteni aici. Hotelul în care m-am cazat a fost ales și de către un șaman care ținea un retreat spiritual aici și cu care m-am împrietenit. 

În câteva zile am cunoscut toți influencerii pe care îi urmăream. Totul a curs și curge natural în continuare”, mai spunea Emil Rengle.

Mădălina Ghenea o va interpreta pe Sophia Loren

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit o veste excelentă. O va interpreta chiar pe Sophia Loren în filmul “House of Gucci”. Chiar dacă nu a prins un rol principal, Alexandra Ghenea va avea ocazia să se facă remarcată în lumea filmului. “House of Gucci” este un film despre viața și moartea lui Maurizio Gucci, unul dintre moștenitorii imperiului Gucci.

Actorii principali sunt interpretați de Lady Gaga și Adam Driver, iar românca se va face cu siguranță și ea remarcată din rolul Sophiei Loren, rol care îi va aduce 50000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI