Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Iohannis, revine în televiziune. La ce post va putea fi văzută

Diana Radu 30.03.2020, 09:08
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Iohannis, revine în televiziune. La ce post va putea fi văzută

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a președintelui se întoarce pe micile ecrane. După trei ani în care a îndeplinit această funcție, Mădălina a decis că e timpul pentru o schimbare. Astfel s-a întors la meseria care a consacrat-o, însă cu bagaj de cunoștințe mult mai mare, spune chiar ea.

Cu ce se ocupă Mădălina Dobrovolschi de când nu mai este purtătoare de cuvânt a lui Iohannis

Madalina Dobrovolschi a fost numită, în august 2016, purtător de cuvânt al președintelui Iohannis, având funcție de consilier de stat la Administrația prezidențială. Însă, după concediul de maternitate, Mădălina a renunțat să-i mai fie alături președintelui și în al doilea mandat și s-a întors la pasiunea sa dintâi, jurnalismul. Mai exact, aceasta a revenit pe micile ecrane la Realitatea Plus, acolo unde ocupă postul de crainică.

madalina dobrovolschi, fosta purtatoare de cuvant, klaus iohannis, televiziune
Cu ce se ocupă Mădălina Dobrovolschi de când nu mai este purtătoare de cuvânt a lui Iohannis

„Se încheie o etapa frumoasă din viaţa mea profesională, pentru care îi mulţumesc domnului preşedinte. Îi mulţumesc pentru încredere, susţinere şi ocazia de a învăţa mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”, anunţa Mădălina Dobrovolschi, pe pagina de Facebook, cu puţin înainte de Crăciun.

Înainte de a ocupa funcția de purtător de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi a lucrat la mai multe posturi de televiziuni, precum: Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării. De asemenea, pe vreme când era realizatoarea emisiunii de la B1 TV, aceasta a moderat o dezbatere prezidențială și anume cea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Mădălina Dobrovolschi este o femeie împlinită și pe plan sentimental. Ea este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, care este unul dintre piloții care pilotează multe dintre zborurile aeronavelor în care se află preşedintele Iohannis. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Matilda în vârstă de doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe