Luna plină din 20 octombrie aduce decizii definitive. Zodiile care vor trece prin momente grele

Astrolog Roxana Lușneac 18.10.2021, 14:01
Luna plină din 20 octombrie aduce decizii definitive. Zodiile care vor trece prin momente grele

Luna plină din această zi vine cu o semnificație puternică pentru că în horoscopul vedic se află în Berbec, semnul guvernat de Marte, planeta războiului, dar și a lucrurilor făcute într-un mod corect.

Vor avea loc schimbări importante

Deși inițial poate pare că suntem într-un carusel al emoțiilor și a trăirilor, Nakshatra Ashwini ne asigură că noile noastre planuri pe care le facem acum vor avea succes.

Poate că e momentul să ne schimbăm stilul de viață sau să ni-l îmbunătățim. Ideea este că trebuie să evoluăm, iar fără toate aceste evenimente care se întâmplă în acest moment, dar și fără cele care vor urma în următoarele trei luni de zile nu putem să facem acest lucru.

Această lună plină prevestește o schimbare majoră a unor reguli la nivel național și internațional, dar și niște evenimente care vor rămâne în istorie.

Luna plina din 20 octombrie aduce decizii definitive. Zodiile care vor trece prin momente grele
Este posibil sa apara probleme de sanatate

Ce probleme de sănătate ar putea să apară

Marte guvernează zona capului și sistemul circulator, ceea ce înseamnă că trebuie să fim un pic mai atenți la sănătatea noastră. Durerile de cap, infecțiile cauzate de diverși viruși, dar și de bacterii, problemele de ureche internă, migrenele și creșterea de tensiunii arteriale pot fi niște simptome predominante ale acestei luni pline.

Pe de altă parte, să nu uităm că Marte este planeta războiului, ceea ce ne poate face mai agitați, mai nerăbdători și poate chiar mai nervoși decât în mod normal.

Încă de la început am spus că este o perioadă bună pentru a ne facem planuri, însă trebuie să învățăm să avem răbdare în întocmirea acestora și să ne luăm timpul necesar pentru a analiza situațiile înainte de a lua decizii, pentru că odată ce am ajuns la o concluzie și am trecut de la idee la fapte este foarte greu să mai dăm înapoi.

Momente dificile pentru trei zodii

Începând cu data de 20 octombrie, dar și în săptămâna ce urmează, aspectele sunt un pic mai dificile pentru zodiile Berbec, Leu și Săgetător, pentru că acestora este posibil să li se ceară să-și asume un risc, deși nu se simt pregătiți să facă acest lucru. E ca și cum cineva îi pune la colț sau îi amenință într-un fel sau altul și cumva sunt obligați. Astrele nu îi sfătuiesc să cedeze ușor.

Balanțele, Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt sfătuiți să-și ia o zi liberă pe data de 20, iar dacă nu pot să facă acest lucru atunci când ajung acasă să se ocupe cu diverse activități care să-i relaxeze, să facă curățenie sau să se ocupe cu activități legate de pământ.

Unul dintre cele mai bune remedii ale acestei Luni pline este consumul de orez, mai ales în variante dulci cum ar fi orezul cu lapte. Să aveți o lună plină în pace, în armonie, iar toate planurile voastre să prindă rădăcini puternice! Vezi AICI ce zodii vor avea noroc la iarnă!