Lovitura primită de cei de la Antena 1. După ce le-a luat vedetele, Pro TV le-a dat knockout

Iancu Andreea 12.09.2021, 17:17
Lovitura primită de cei de la Antena 1. După ce le-a luat vedetele, Pro TV le-a dat knockout

Două dintre cele mai urmărite televiziuni din România continuă să își surprindă telespectatorii cu schimbările din grila de toamnă. După ce două dintre vedetele trustului Intact au migrat la postul din Pache Protopopescu, recent Pro TV a dat lovitura de grație pentru Antena 1. Duelul dintre televiziuni a stabilit care este câștigătoare. Puțini se așteptau la o astfel de schimbare în televiziune.

Antena 1 a primit „knockout” din partea Pro TV

La fel ca în fiecare an, începutul lunii septembrie reprezintă și debutul grilei de toamnă a televiziunilor din România. Fiecare dintre posturi se întrece în producții noi sau reluarea celor de succes din trecut. În programul pregătit de Antena 1 și Pro TV, cei doi mari rivali din televiziune, s-au remarcat două show-uri care au reușit să cucerească atenția publicului. Telespectatorii au urmărit cu mare atenție emisiunile Splash! Vedete la apă de pe Antena 1, dar și noua lansare Superstar de la Pro TV. Cu aceasta din urmă însă, postul din Pache Protopopescu a reușit să se remarce, în fața celui produs de Intact. Astfel, Antena 1 a primit o lovitură de tip „knockout” din partea Pro TV.

În seara de sâmbătă, telespectatorii au urmărit ambele emisiuni, însă una dintre acestea a fost mai atractivă pentru public. Datorită faptului că este un format nou, show-ul Superstar de la Pro TV s-a clasat peste Splash! Vedete la apă difuzat de Antena 1, care a reluat producția care se remarcase deja în urmă cu mai mulți ani. Potrivit paginademedia.ro, lupta dintre cele două emisiuni a fost una strânsă. În timp ce Antena 1 a fost preferată la nivel națională, Pro TV-ul a recuperat la capitolul audiență comercială și urbană.

Lovitura primită de Antena 1 de la Pro TV
Superstar România vs. Spalsh! Vedete la apă

Emisiunea Superstar, peste Splash! Vedete la apă

Cifrele vorbesc de la sine în cazul duelului dintre emisiunile difuzate de posturile Antena 1 și Pro TV, sâmbătă, 11 septembrie. Astfel, potrivit datelor sursei citate, audiențele au arătat că Splash! Vedete la apă a reușit să câștige interesul publicului la nivel național. Postul Antena 1 s-a clasat pe primul loc, cu 1.087.000 de telespectatori în fața micilor ecrane, în timp ce Pro TV avea doar 1.070.000 de urmăritori.

Pe de altă parte, emisiunea în care jurații sunt Marius Moga, Raluka, Smiley şi Carla’s Dreams, a avut câștig de cauză la nivel urban. Show-ul de la Pro TV s-a clasat pe primul loc în rândul audiențelor, cu 637.000 de telespectatori, față de 516.000 câți a reușit Antena 1 să cucerească cu show-ul săriturilor în apă. De asemenea, audiențele comerciale au arătat că show-ul Superstar se află printre preferatele publicului, cu 225.000 de telespectatori, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, cu 200.000 de persoane care au urmărit noua ediție a competiției în apă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...