Lovitură pentru Laurențiu Reghecampf. Anunțul făcut de Gigi Becali

Marian Cărăvan 18.06.2020, 10:11

Laurențiu Reghecampf a făcut minuni la FCSB în perioada în care a ocupat funcția de antrenor principal. Două titluri de campion și o Supercupă l-au mulțumit pe deplin pe Gigi Becali, însă finanțatorul FCSB îi dă acum o lovitură antrenorului care a adus ultimele trofee pentru roș-albaștri.

Lovitura pe care o primește Laurențiu Reghecampf de la Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf părea a avea mereu deschisă o ușă la FCSB, mai ales că se vehicula ideea că antrenorul e în grațiile finanțatorului Gigi Becali. Numai că lucrurile se mai schimbă, iar recentele declarații ale omului cu banii de la FCSB vin să-l pună pe gânduri pe Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul lui Al Wasl a constatat că i s-a închis ușa la FCSB, unde nu ar mai avea momentan acces. Aceasta pentru că Gigi Becali este ferm în privința postului de antrenor principal, chiar dacă nu va lua titlul în acest an.

Gigi Becali îi garantează, cel puțin la nivel declarativ, postul de antrenor lui Bogdan Argeș Vintilă. Gurile rele spun că se întâmplă asta, pentru că actualul tehnician al roș-albaștrilor ar fi un „yes man”, care nu iese din vorbele patronului. Un tehnician care ar putea fi controlat cu ușurință și care nu își impune punctul de vedere, lăsându-se dominat, chiar și pe unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1, dacă nu chiar cel mai mic. Chiar și fostul jucător al FCSB, Harlem Gnohere, l-a criticat pe antrenorul Bogdan Vintilă. În schimb, Becali îi dă credit total și îl lasă pe Reghe campf doar cu speranța că ar mai antrena la FCSB.

„Bogdan Vintilă va sta pe bancă până la moarte! Nu mi-e teamă că pierdem locul al doilea. Că e doi, că e trei, nu mă interesează. Doar primul”, a spus Becali.

Lovitură pentru Laurențiu Reghecampf. Anunțul făcut de Gigi Becali
Lovitură pentru Laurențiu Reghecampf. Anunțul făcut de Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf s-ar întoarce la FCSB doar pentru Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf câștigă bani frumoși în Emirate, la Al Wasl, dar nu exclude o revenire în fotbalul românesc, doar la FCSB, și ar face-o de dragul prieteniei cu Gigi Becali.

„M-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine. În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit”, a spus Laurențiu Reghecampf, care nu s-ar da la o parte de la un duel cu Dan Petrescu. O astfel de confruntare l-ar motiva pe antrenorul care a adus două trofee de campioni în vitrina FCSB.

Laurențiu Reghecampf, 44 de ani, a antrenat-o pe FCSB în două rânduri (2012-2014, atunci roș-albaștrii evoluau cu emblema Stelei pe echipament; respectiv 2015-2017).

Urmăriți Impact.ro și pe