Lovitură mare dată de Kanal D. A pus mâna pe două vedete importante. La ce emisiune vor putea fi văzute

Iancu Andreea, Ana Ionescu 28.07.2021, 12:13
Lovitură mare dată de Kanal D. A pus mâna pe două vedete importante. La ce emisiune vor putea fi văzute

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni difuzate de Kanal D își anunță primele două concurente. Cele două vedete reprezintă nume importante în showbiz-ul românesc, fiind cunoscute pentru colaborarea și cu alte posturi TV celebre. Fanii Bravo, ai stil! urmează să aibă parte de surprize plăcute pe măsură ce producătorii competiției stilistice vor anunța cine sunt vedetele care se vor întrece în ținute începând cu această toamnă.

Două vedete importante colaborează cu Kanal D

Începând din această toamnă, grila Kanal D va include un nou sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, unde sunt așteptate nume celebre din showbiz-ul românesc. Deocamdată, producătorii au dezvăluit cine sunt primele două vedete cu care colaborează Kanal D în competiția de stil. Prima dintre acestea este Anda Adam, cântăreața care s-a remarcat și în cadrul altor producții de televiziune precum Te cunosc de undeva, de la Antena 1. De această dată, artista nu își pune la bătaie calitățile muzicale, ci talentul în arta stilistică. După ce a reprezentat ani buni un exemplu vestimentar pentru tineri, acum Anda Adam își dorește să se întreacă în accesorizare și vestimentație cu alte vedete din România.

Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!,  spune Anda Adam, potrivit kanald.ro.

Care sunt primele două vedete importante care vor apărea într-o emisiune de la Kanal D
Anda Adam, una dintre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Nucă, a doua concurentă anunțată la Bravo, ai stil! Celebrities

Frumoasa cântăreață, originară din Republica Moldova, care a impresionat publicul cu vocea sa în urmă cu mai mulți ani în cadrul competiției X Factor, a devenit deja un nume celebru în muzica din România. Astfel, vedeta se încadrează perfect în categoria celebrităților care pot face parte din echipa emisiunii de la Kanal D. Cu un stil vestimentar care a evoluat în ultimii ani, Nicoleta Nucă și-a propus să se autodepășească și să accepte provocarea de a construi ținute, nu doar linii melodice. Faptul că deschisă o va ajuta pe vedetă să se plieze pe regulile impuse de tematica fiecărei ediții.

Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învăța lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor, spune Nicoleta Nucă, potrivit sursei citate.

Care sunt primele două vedete importante care vor apărea într-o emisiune de la Kanal D
Artista Nicoleta Nucă va intra în competiție stilului
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...