Lovitură la Survivor. ”Totul a fost regizat!” Cum s-au dat de gol concurenții

Cristian Cojocaru 10.02.2021, 12:56
Lovitură la Survivor. ”Totul a fost regizat!” Cum s-au dat de gol concurenții

Unii dintre cei mai cunoscuți interpreți la momentul actual, Jador și Culiță Sterp au plecat în Republica Dominicană drept buni prieteni. Acum însă, o lovitură apare în cadrul competiției de la Survivor România, cei doi prieteni ajungând la un scandal de proporții.

O nouă lovitură la Survivor România

Printrei cei mai îndrăgiți cântăreți dar și concurenți ai echipei Faimoșilor, Jador și Culiță Sterp s-au certat în cadrul competiției din cauza comportamentului lui Jador față de restul echipei. Simțindu-se înconjurat și fără sprijinul de care avea nevoie din partea lui Culiță Sterp, solistul a atacat înapoi.

Fiind pe primele locuri în trending pe YouTube, a apărut promo-ul unei noi piese în care cântă împreună. Melodia ”O să plătești” nu a fost încă lansată, fanii crezând că este vorba despre cearta dintre ei doi pe baza faptului că purtau costumele din Survivor. Se pare că aceasta a fost doar o strategie de marketing a celor doi, lucru care s-a și adeverit în momentul în care Jador a ieșit favoritul publicului.

Deși melodia în sine este o piesă de dragoste și se referă la o iubire pierdută, s-a potrivit de minune în contextul neînțelegerilor dintre cei doi. Jador și Culiță Sterp dau dovadă de cea mai bună condiție fizică din cadrul echipei Faimoșilor. Conflictul dintre cei doi a dezechilibrat puțin echipa, Jador venind cu acuze la adresa lui Culiță Sterp.

Jador i-a atras atentția lui Culiță despre faptul că a expus public anumite lucruri care îi pot afecta cariera
Jador i-a atras atentția lui Culiță despre faptul că a expus public anumite lucruri care îi pot afecta cariera

 Subiectul care a dat startul conflictului

Jador i-a atras atentția lui Culiță despre faptul că a expus public anumite lucruri care îi pot afecta cariera. Culiță Sterp nu i-a atras atenția între patru ochi și a făcut-o de față cu toată lumea.

”Eu, din echipa asta, m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate, și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție”, a menționat Culiță la consiliu.

Jador recunoaște că este temperamental, însă atunci când își dă seama că depășește niște bariere, scuzele sale nu întârzie să apară.

”E adevărat, sunt o fire vulcanică, dar nu jignesc mai mult decât e cazul. Maxim un „taci dracu”, după aia îmi dau seama că am fost nesimțit și îmi cer scuze. Să nu ducem acest level mai departe și că creăm o imagine ca și cum eu sunt așa și punem o etichetă. Și unii dintre băieți ați făcut asta. Dacă suntem frați, fiți cu faptele, nu cu gura.

Nu ai cum să spui despre mine că sunt așa când tu ai jignit-o pe Nemeș în ultimul hal! Asta e o faptă nașpa. Eu nu aș face asta, Culiță e cântăreț și nu aș scoate lucrurile astea în evidență. Lucrurile astea nu trebuie spuse la televizor, trebuia să mă iei în junglă. Lasă vrăjeală, Culiță!, i-a răspuns Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe