Lovitură importantă dată de Antena 1. E știrea zilei în media din România. Se întâmplă azi, 3 noiembrie

Beatrice Dumitru 03.11.2022, 19:19
Lovitură importantă dată de Antena 1. E știrea zilei în media din România. Se întâmplă azi, 3 noiembrie

Antena 1 a dat lovitura și va readuce în prim plan o vedeta care s-a retras în urmă cu câțiva din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Acum a venit momentul ca cea considerată una dintre cele mai sexy femei din România să revină pe micul ecran, într-un show de succes, în calitate de invitat surpriză.

Ce vedetă va apărea la Antena 1

Deși era una dintre cele mai apreciate prezențe din lumea showbiz-ului, vedeta care va apărea la Antena 1 a ales să renunțe la televiziune după ce s-a căsătorit și a devenit mamă. După mai mulți ani de absență de pe micile ecrane, aceasta a decis să își reia activitatea.

Nicoleta Luciu (42 ani), căci despre ea este vorba, va apărea în juriul show-ului „iUmor“, ajuns la cel de-al 13-lea sezon. Deși este obișnuită cu atmosfera și camerele de filmat, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu după ce a pășit în platoul emisiunii. „Ce emoții am!“, a exclamat vedeta. Cea care a încurajat-o a fost Delia: „M-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb“, a spus cântăreața.

Lovitură importantă dată de Antena 1. E știrea zilei în media din România. Se întâmplă azi, 3 noiembrie
Nicoleta Luciu va reveni la Antena 1.

Nicoleta Luciu îi dorea să apară la „iUmor”

Nicoleta Luciu a dezvăluit că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juriului.

„Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu“, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, Nicoleta Luciu a mărturisit că a luat această pauză și s-a mutat în orașul soțului său, Miercurea Ciuc, pentru a fi aproape de cei  patru copii pe care îi are. „Copiii au fost prioritari“, a afirmat aceasta.

Nicoleta Luciu a fost prezentă la filmările emisiunii „Prețul cel bun”, show prezentat de Liviu Vârciu la Antena 1, iar din proiect face parte și Iuliana Luciu, sora fostei Miss România. De asemena, vedeta a urcat și pe podiumul de modă și a prezentat la Palatul Mogoșoaia pentru Liza Panait.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...