Lovitură grea pentru Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă la scurt timp înainte de sărbătorile de iarnă

Redacția IMPACT 19.12.2019, 11:15
Lovitură grea pentru Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă la scurt timp înainte de sărbătorile de iarnă

Apar noi informații în cazul lui Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF care a lovit cu mașina un tânăr în această toamnă. După ce a fost rănit și el destul de critic în urma accidentului brutal pe care l-a produs, Mario a fost transportat în Italia, la o clinică de recuperare.

Lovitură de grație pentru Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, cel care a omorât un tânăr într-un accident rutier după ce fusese sub influența drogurilor, primește acum o lovitură grea. Conform ultimelor decizii, acesta ar trebui să se întoarcă de urgență acasă, în ciuda faptului că tatăl său a încercat cât de mult a putut să îl apere și să îl trimită departe de România. Se pare că Mario Iorgulescu nu va scăpa nepedepsit și asta pentru că magistrații de la Curtea de Apel București vor trimite o citație la clinica din Italia, în care acesta va fi chemat înapoi în țară pentru a da socoteală pentru faptele sale. Mario Iorgulescu ar trebuie să revină în România pentru a fi audiat în dosarul în care a fost acuzat de răpirea unui bărbat şi torturarea acestuia. Instanţa de fond a dispus achitarea lui Mario Iorgulescu, însă procurorii au contestat decizia, iar acum judecătorii spun că trebuie neapărat să îl audieze pe fiul liderului LPF, transmite spynews.ro.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a transmis un reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ce se întâmplă dacă Mario Iorgulescu nu se prezintă la audieri?

În măsura în care fiul lui Gino Iorgulescu nu se va prezenta în fața Instanței, acesta ar putea primi inițial o amendă, după care ar urma să fie ridicat de forțele de ordine chiar din clinica din Italia. Ulterior, Mario ar urma să fie adus cu forța în eventualitatea în care nu s-ar prezenta.

Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul rutier din vina lui Mario Iorgulescu
Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul rutier din vina lui Mario Iorgulescu

Reamintim că în noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul propriei mașini după ce a consumat alcool, dar și alte substanțe. Fiul șefului LPF a lovit mortal un alt autoturism în care se afla un alt tânăr care circula regulamentar. Tânărul pe care l-a lovit nu a mai câștigat lupta cu viața, în vreme ce Mario și-a revenit dintr-o stare care inițial era critică, transmiteau medicii.

Urmăriți Impact.ro și pe