Cum arată mașina lui Mario Iorgulescu, după accidentul în urma căruia un tânăr a murit – FOTO

Mașina lui Mario Iorgulescu a fost ridicată de polițiști imediat după tragicul accident din noaptea de 7 spre 8 septembrie. Acum, au apărut și primele imagini cu bolidul de lux pe care fiul șefului LPF l-a condus în acea noapte.

Mașina pe care o conducea Mario Iorgulescu în momentul accidentului este un bolid de lux, despre care specialiștii susțin că are o valoare de aproximativ 300.000 de euro.

Anchetatorii cred că fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal conducea cu peste 200 de km/h. A lovit frontal un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani.

Acesta din urmă nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc.

Acum, au apărut primele imagini cu bolidul pe care l-a condus Mario Iorgulescu în noaptea accidentului.

Cum arată mașina lui Mario Iorgulescu după accident

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Organele lui ar fi început să cedeze. Ce decizie au luat medicii

 

Mașina lui Mario Iorgulescu a fost ridicată de polițiști, după ce aceștia au finalizat ancheta la fața locului. Bolidul de lux, model Aston Martin, are culoarea roșie și era condus de fiul șefului LPF în noaptea de 7 spre 8 septembrie.

Pe imagini se poate observa cum mașina este complet distrusă în partea din față, semn că impactul frontal a fost extrem de violent. 

Mario Iorgulescu se află în continuare la spitalul Elias, iar starea sa este gravă. Probele au arătat că, în momentul accidentului, avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. Totodată, el consumase și cocaină.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”
Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

Imaginile cu mașina lui Mario Iorgulescu, după accident, au fost prezentate de Antena 3:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI