Lovitură grea încasată de televiziunile de sport din România. Meciurile majore pe care nu le vor mai putea transmite în direct

Nicu Stan 11.03.2021, 09:31
Lovitură grea încasată de televiziunile de sport din România. Meciurile majore pe care nu le vor mai putea transmite în direct

Lovitură grea încasată de televiziunile de sport din România. Meciurile majore pe care nu le vor mai putea transmite în direct. Unde le vor putea vedea românii, citiți în articolul de mai jos.

Meciurile imporante vor putea fi văzute doar la o televiziune. Care este aceasta

Este lovitură grea încasată de televiziunile de sport din România. Meciurile majore pe care nu le vor mai putea transmite în direct. Românii le vor putea vedea la o anumită televiziune.

Două meciuri cruciale, care vor decide calificarea naţionalei feminine de handbal la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ce se va desfășura între 23 iulie – 8 august, se vor vedea doar la Prima TV.

Prima TV are exclusivitate pe transmitrerea meciurilor de handbal feminin
Prima TV are exclusivitate pe transmitrerea meciurilor de handbal feminin

Cine va transmite în exclusivitate meciurile naționalei feminine de handbal

Astfel, televiziunea Prima TV va transmite în exclusivitate meciurile naţionalei feminine de handbal de la turneul preolimpic de la Muntenegru.

De asemenenea, naţionala de handbal feminin a României va merge în perioada 19-21 martie la turneul preolimpic din Muntenegru pentru calificarea la Jocurile Olimpice din vară, iar televiziunea Prima TV va transmite în exclusivitate acele meciuri.

Cum poate ajunge naționala de handbal feminin la Tokyo

Pentru a obţine biletele de plecare spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, golghetera EHF Champions League, Cristina Neagu, Crina Pintea, Eliza Buceschi şi celelalte handbaliste antrenate de Adrian Vasile ar trebui să termine pe unul din primele două locuri înfruntarea în trei cu actuala campioana europeană, Norvegia, şi cu Muntenegru, vicecampioana olimpică de la Londra.

Astfel, sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul handbalistelor noastre împotriva echipei Norvegiei, iar duminică, 21 martie, începând cu ora 17.00, partida decisivă România-Muntenegru. Cealaltă partidă din grupă, Norvegia – Muntenegru se va desfășura vineri, 19 martie.

Jocurile Olimpice de la Tokyo trebuiau să aibă loc anul trecut

Inițial, Jocurile Olimpice de la Tokyo trebuiau să se defășoare anul trecut în perioada 24 iulie – 9 august 2020 în capitala japoneză, însă au fost amânate pentru prima data în istorie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Japonia, țară care a înregistrat un număr relativ de cazuri de infectare cu covid, s-a aflat sub presiunea din ce în ce mai mare a sportivilor şi organizaţiilor sportive internaţionale din întreaga lume, pentru a reprograma Olimpiada în acest din cauza îngrijorărilor pentru sănătatea participanţilor şi a impactului covid asupra antrenamentelor şi calificărilor olimpice.

Unde se află flacăra olimpică

Flacăra olimpică pentru Jocurile din 2021, care a ajuns din Grecia în Japonia pe 20 martie 2020, a fost ținută la Fukushima pentru o lună după care a fost pusă la păstrare în capitala Tokyo.

Urmăriți Impact.ro și pe