Lovitură de teatru în cazul amantei din Gorj, prinsă de soția bărbatului

Lovitură de teatru în cazul amantei din Gorj, prinsă de soția bărbatului

S-a dat o lovitură de teatru în cazul amantei din Gorj, care a fost prinsă de soția bărbatului, în timpul unei scene de amor. Deznodământul întregii povești este incredibil.

Cum s-a răzbunat soția înșelată pe amanta din Gorj

Această poveste a devenit cunoscută în 2019, odată cu publicarea unor imagini video, pe internet. Atunci, o soție care bănuia că soțul o înșela a decis să meargă să afle dacă acesta chiar îi era infidel. Și a aflat!

Femeia a suferit un șoc când și-a găsit soțul în timp ce întreținea relații intime cu amanta lui, pe bancheta din spate a unei mașini. Furioasă, ea a filmat totul.

Apoi, i-a luat hainele amantei soțului ei, cu intenția de a o obliga să se întoarcă dezbrăcată la soțul ei. ”Așa să te duci acasă la soțul tău. Așa, despuiată, să vadă cine ești cu adevărat”, i-a strigat ea.

Lovitură de teatru în cazul amantei din Gorj, prinsă de soția bărbatului

Lovitură de teatru în cazul amantei din Gorj, prinsă de soția bărbatului

Vezi și: O româncă din Spania și-a fotografiat soțul în pat cu amanta și a fost condamnată la închisoare. Care a fost explicația

Soțul ei, însă, a păcălit-o. A convins-o mai întâi să îi dea înapoi hainele amantei sale, spunându-i că astfel femeia va pleca, iar ei vor putea sta de vorbă în liniște.

Însă, bărbatul a avut un cu totul alt plan. După ce amanta lui s-a văzut cu hainele înapoi, el s-a urcat în mașină alături de ea și au plecat amândoi. În plus, i-a spus soției lui că relația lor a luat sfârșit.

Lovitură de teatru în cazul amantei din Gorj. Care a fost deznodământul poveștii

Conform surselor playtech.ro, soția înșelată a mers la soțul amantei și i-a povestit tot. În plus, s-a asigurat că îi va strica reputația amantei soțului ei, care lucra ca asistentă la spitalul din Baia de Aramă.

Au urmat zile de scandal cu soțul infidel. În final, cei doi au divorțat. Însă, de cealaltă parte, amanta s-a întors la soțul ei, deși a întreținut relații intime cu un alt bărbat. Ea și bărbatul înșelat au decis să nu își destrame familia.

“Tot orașul a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat. A fost o mare umilință. Soția s-a simțit foarte rănită, a fost foarte furioasă, dar nu trebuia să facă ce a făcut. Dacă își spăla rufele în familie, poate că nu divorța.

Așa, amanta a rămas cu soțul și nici nu a părut foarte rușinată de faptele sale. A stat ascunsă câteva zile, apoi oamenii au uitat, iar ea și-a reluat viața de dinainte”, au spus persoane care au fost în mijlocul scandalului dintre nevastă și amantă, pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI