Lovitura cumplită primită de Dragoș Bucur. I-a povestit tot colegului de la Românii au talent. „Te omor”

Stan Filon 26.01.2023, 13:19

Dragoș Bucur a povestit un episod dur din viața sa. Actorul a vorbit despre o perioadă când era foarte nervos. Își ieșea din fire imediat, din orice. A ajuns chiar în punctul în care a sărit la bătaie la un străin, pentru un banal gest făcut în trafic. Atunci și-a dat seama că este ceva în neregulă cu el și a mers la medic.

Lovitura cumplită primită de Dragoș Bucur

Dragos Bucur, juratul emisiunii Românii au Talent, a vorbit despre o perioadă din viața lui pe care ar vrea să nu și-o mai amintească. Era supărat, era nervos, îi sărea țandăra imediat. Așa a ajuns să sară la bătaie în trafic la un șofer care era în mașină cu un copil. Atunci a simțit că este ceva în neregulă cu el. A mers a medic, de unde a aflat că suferă de o boală incurabilă.

„Unul din simptomele diabetului sunt crizele de furie, cel puțin înainte de a fi diagnosticat. Mi-am dat seama că lucrurile o iau razna în momentul în care, eram la Academie, pe deal și mă claxona unul. Am oprit mașina, m-am dat jos și am început să înjur. Țin minte că era seară, era totul luminat de faruri. Am început (…) cu din ale, te omor, că te fac, că nu știu ce.

Lovitura cumplita primita de Dragos Bucur
Lovitura cumplita primita de Dragos Bucur

„Cât de penibil eram”

După ceva timp m-am uitat la cine țipam. Era un domn, în vârstă mi s-a părut mie atunci, la vreo 45-50 de ani, cu ochelari. Stătea și se uita la mine. Lângă el era un puști de vreo 12 ani. Amândoi nu spuneau nimic, doar se uitau așa la mine. Cât de penibil eram. M-am urcat înapoi în mașină și mi-am dat seama că ceva este în neregulă cu mine. Și nu zodia era de vină, ci diabetul”, a spus Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur își ține în frâu diabetul și este un tată model. Are trei copii frumoși, dar spune că nu vrea să se implice deloc în cariera pe care aceștia o vor îmbrățișa. Îi lasă să aleagă singuri, să facă ceea ce le place.

„Să facă lucrul acela pe care-l pot face fericiți toată viața”

„Îmi pare rău că îți stric sheg shui-ul, dar nu este așa. Nu fac chestiile acestea. În momentul în care eu mă gândesc, vreau, nu vreau îi încarc pe ei cu ceva. Eu nu îmi doresc pentru ei ceva anume și nici măcar nu încerc să-mi închipui. Aș vrea doar să facă lucrul acela pe care-l pot face fericiți toată viața. Să nu devină o corvoadă. Cred că asta este cel mai important lucru pe care-l pot face ei în viață, pe lângă familie.

Însă, așa cum o văd după stilul lor, Sofia o să se ducă cu camperul prin lume. Kadri o să aibă de a face cu matematica și cu științele, și Roxana o să meargă pe partea cu dansul sau cu ceva legat de scenă. Îmi amintesc ce mi-a spus taică-miu – vrei să bei, bea, vrei să fumezi, fumează, dar cu măsură. Fă ce vrei tu în viață, dar nu depăși măsura. Mi-a rămas undeva în minte chestia asta și în momente mai dificile îmi amintesc de vorba asta”, a mai spus Dragoș Bucur.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...