Dragoș Bucur, dezvăluiri din intimitate. Cât de greu e rolul de tată. „Habar n-aveam”

Andra Daoud 14.09.2022, 17:11

Dincolo de a fi actor, prezentator TV și jurat la un show de talente, Dragoș Bucur este tată cu normă întreagă. Artistul este căsătorit de 17 ani cu Dana Nălbaru și au împreună trei copii care le-au schimbat complet viața. A fi părinte vine însă la pachet atât cu bucurii, cât și cu multe provocări, iar Dragoș Bucur a dezvăluit cât de dificil este uneori rolul de tată.

Dragoș Bucur, dezvăluiri din viața de familie

Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, au împreună trei copii care le fac viața mai frumoasă, dar și mai provocatoare. Cei doi învață zi de zi să fie părinți din ce în ce mai buni pentru copiii lor, iar prezentatorul de „Visuri la cheie” nu face un secret din faptul că „meseria” de tată poate fi uneori extrem de dificilă.

Dragoș Bucur spune că de când s-a născut primul lui copil, învață zi de zi să fie tată. Nu crede că există părinți perfecți și spune că doar venirea pe lume a unui copil îți poate arăta concret ce înseamnă să fii părinte.

„Bănuiesc că nu există părinți perfecți. Am citit acum ceva timp despre un copil care spunea că tatăl lui are aceeași vârstă cu el, explicând apoi că acesta a devenit tată odată cu nașterea lui. Mi se pare o gândire corectă, eu sunt tată de 15 ani și învăț împreună cu copiii mei. Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam. Viața sau percepția vieții se schimbă radical în momentul în care devii părinte, asta este ceva ce am experimentat pe pielea mea.”, a povestit Dragoș Bucur, într-un interviu pentru revista Viva!

Dragos Bucur, dezvaluiri din intimitate. Cat de greu e rolul de tata. Habar n-aveam
Dragos Bucur, Dana Nalbaru si cei trei copii ai lor

Dragoș Bucur are o fetiță adoptată

Cuplul Bucur-Nălbaru are trei copii: o fiică adolescentă, un băiețel de șase ani și o fetiță de nouă ani care a intrat în familia lor în 2017. India Roxana, fiica mijlocie a actorului și a soției sale a fost adoptată de cei doi cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de cinci ani.

Fetița făcea parte din categoria de copii greu adoptabili, iar după ce au văzut-o pe internet, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au decis să îi ofere un cămin și au făcut demersurile pentru a o primi în familia lor.

Atât prezentatorul de la „Visuri la cheie” cât și soția lui sunt discreți atunci când vine vorba despre familie și preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cei doi nu vorbesc prea des în public despre copiii lor și preferă să îi ferească, pe cât posibil, de atenția mediatică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe