Loredana Groza și fiica sa, Elena, apariție de milioane. Cum au arătat cele două în ținute surprinzătoare, în India. Foto

Andrei Simion 21.03.2023, 10:19

Loredana Groza și fiica sa, Elena Boncea, în vârstă de 25 de ani, au avut o apariție de milioane în India, unde se află în vacanță. Cele două au fost fotografiate în ținute surprinzătoare și au primit numeroase aprecieri pe rețelele sociale.

Loredana Groza și fiica ei, în ținute surprinzătoare

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, a publicat, luni, câteva fotografii în care apare alături de fiica ei, amândouă purtând ținute specifice Indiei. Cântăreața a optat pentru nuanțe de auriu, iar Elena Boncea a ales culoarea roz.

Vedeta a precizat că fotografiile cu ea și fiica ei au fost făcute la un eveniment la care a participat și Sadhguru, fondatorul și șeful Fundației Isha. Fundația, înființată în 1992, operează un centru ce desfășoară activități educaționale și spirituale. Sadhguru, în vârstă de 65 de ani, predă yoga din anul 1982.

„Ce frumos! Mamă și fiică, mereu un întreg! …un singur suflet …o singură inimă! Un lucru rarisim o empatie atât de mare”, „Două frumoase” și „Bravo, Lori, ești aproape de Elena. Așa să fiți. Ca două surori, prietene. Vă admir frumoaselor”, au fost câteva dintre comentariile internauților la fotografiile publicate de Loredana Groza.

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea
Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea

Tatăl Loredanei Groza, dezvăluiri despre călătoria ei în India

Tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza, a făcut dezvăluiri despre călătoria vedetei în India, alături de fiica ei. Cântăreața a decis că merită să meargă într-o vacanță. În plus, vrea să se inspire din atmosfera de acolo pentru a lansa noi melodii.

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot (cu fiica ei, Elena Boncea, n.r.). La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu. Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte.

La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo. Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo”, a spus Vasile Groza, potrivit Playtech Știri.

Tatăl cântăreței Loredana Groza și-a însoțit fiica în urmă cu trei ani în India și s-a îndrăgostit la rândul său de această țară, precizând că acolo a avut inspirație pentru a scrie numeroase poezii.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe