Trucul simplu care te ajută să cumperi bilete de avion mai ieftine pentru vacanță. La ce să fii atent înainte de a începe căutarea

Badea Violeta 06.03.2023, 19:05
Trucul simplu care te ajută să cumperi bilete de avion mai ieftine pentru vacanță. La ce să fii atent înainte de a începe căutarea

Vrei să călătorești în lume și să vezi locuri noi? Dacă răspunsul este da, hai să afli cum poți găsi zboruri ieftine, deoarece probabil știi că, indiferent unde mergi, unul dintre principalele costuri ale unei călătorii este reprezentat de biletul de avion. Iată un truc care te va ajuta să economisești bani. Crezi sau nu, să obții bilete de avion ieftine este mult mai ușor decât pare.

Cum să îți găsești bilete de avion ieftine

Biletele de avion pot reprezenta o cheltuială mare într-o călătorie, așa că, dacă ai un buget restrâns, începe de aici. Trucul pe care ți-l vom dezvălui este de-a dreptul genial. El te va ajuta să găsești zboruri incredibil de ieftine.

Secretul a fost dezvăluit chiar de către o stewardesă. Potrivit acesteia, este bine să cauți tot timpul bilete de avion către destinația ta folosind modul Incognito.

Stewardesa susține că browser-ul poate face diferența, iar explicația este una cât se poate de simplă: cookie-urile setate fac ca ofertele ce îți sunt expuse pe internet să crească rapid. Folosind modul Incognito, acest lucru nu se va mai întâmpla.

Totodată, stewardesa mai spune că și ziua în care alegi să zbori este extrem de importantă. Conform acesteia, vei plăti mult mai puțin dacă alegi să pleci între ziua de luni a săptămânii, începând de la ora 12:00, până în ziua de marți, la ora 21:00.

Citește și Drumul către litoralul românesc s-a scurtat. Cât costă un bilet de avion cu plecare din patru orașe importante ale țării, ajungi de 16 ori mai repede!

Cum poti cumpara bilete de avion mai ieftine
Cum poti cumpara bilete de avion mai ieftine

Planifică-ți vacanța cu mult timp în avans

În plus, stewardesa spune că este bine să-ți planifici vacanța în avans, asta pentru a evita tarifele mari. Pentru zborurilor domestice, prețurile sunt mai mici cu cinci săptămâni înainte, în timp ce în cazul celor internaționale, tarifele sunt mai mici dacă biletele sunt achiziționate cu circa cinci luni înainte.

De asemenea, este indicat să utilizezi un VPN din afara țării atunci când cauți bilete de avion. Astfel, vei găsi oferte mult mai bune. Identifică un VPN care te ajută să rămâi anonim în mediul online și conectează-te la un server dintr-o altă țară pentru a rezerva zborul dorit, conform Playtech Știri.

Citește și Românii care merg în Anglia au exasperat compania Wizz Air. Alimentul pe care îl tot aduceau în avion i-a făcut pe maghiari să reacționeze!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...