Loredana Groza renunță la PRO TV, după o colaborare de 20 de ani. Ce urmează să facă. Mutare surpriză

Redacția IMPACT 11.02.2020, 15:04
Loredana Groza renunță la PRO TV, după o colaborare de 20 de ani. Ce urmează să facă. Mutare surpriză

Loredana Groza va renunța la colaborarea cu PRO TV, după 20 de ani de când a marcat numeroase apariții pe postul de televiziune. Decizia vedetei este una surprinzătoare și a venit, în mod neașteptat, în această marți. Artista se va retrage din lumina reflectoarelor în cazul celor de la PRO și a încheiat deja o altă colaborare, cu un alt post de televiziune.

Loredana Groza renunță la PRO TV, după o colaborare de 20 de ani

Cântăreața de 49 de ani a decis să renunțe la PRO TV și a făcut o mișcare considerată surprinzătoare de către fani. Loredana Groza a luat pe toată lumea pe nepregătite, odată cu anunțul că nu va mai face parte din familia PRO. Totodată, aceasta a început să apară pe micul ecran încă din anul 1996, când a început să coleboreze și cu trustul. Odată cu trecerea anilor, Loredana și-a încredințat și proiectele muzicale celor de la Pro Music, pentru partea de producție.

Loredana Groza renunță la PRO TV, după o colaborare de 20 de ani. Ce urmează să facă. Mutare surpriză
Loredana a decis să renunțe la colaborarea ei cu PRO TV, după două decenii

La fel, românii își amintesc și că în anul 2011 și-a făcut apariția pe PRO TV, odată cu emisiunea Vocea României. Loredana a ocupat un rol foarte important, și anume cel de jurat, în cadrul emisiunii de talente muzicale. A fost jurată în șapte sezoane, până în 2017. Artista a renunțat la colaborarea de două decenii pentru una nou-nouță. În anul 2019, a marcat o nouă apariție în Cântă acum cu mine, unde a fost căpitanul a 100 de artiști. Loredana va putea fi urmărită în show-ul Next Star, de pe Antena 1, pentru care a bătut deja palma, cu oficialii postului rival de televiziune.

Ce urmează să facă. Mutare surpriză

Potrivit Unica, artista va fi jurat pentru emisiunea destinată copiilor de pe Antena 1, Next Star. Concurenții vor avea vârste cuprinse între 3 și 14 ani și nu este singura vedetă care a semnat deja cu postul de televiziune, pentru ipostaja de jurat. Sh0w-ul este prezentat de Dan Negru și urmează să revină pe micul ecran pentru sezonul cu numărul 10.

Preselecțiile pentru următorul sezon din Next Star au avut loc pe 11 și 12 ianuarie, în Capitală, dar și pe tot parcursul lunii trecute, în întreaga țară. Sezonul 9 din emisiunea pentru copii a fost câștigat de un băiețel de 8 ani, pe nume Mihai Dobre, care i-a uimit pe jurați.

Urmăriți Impact.ro și pe