Ce tarif are, de fapt, Andreea Bălan pentru nunți și botezuri

Daria Petrescu 08.02.2020, 10:31
Ce tarif are, de fapt, Andreea Bălan pentru nunți și botezuri

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu un success răsunător pe plan muzical. Pentru că întotdeauna se prezintă în fața publicului impecabil și face show-uri spectaculoase, vedeta se respectă și din punct de vedere financiar și cere tarife substanțiale pentru prezența la nunți și botezuri.

Tariful Andreei Bălan nu este deloc ieftin

Astfel că, dacă vrei ca soția lui George Burcea să îți cânte la nuntă sau botez, trebuie să scoți din buzunar, peste 3000 de euro. Tariful cântăreței nu este deloc unul ieftin. Pentru o nuntă sau botez, Andreea și colegul ei din trupă, Petrișor, cer între 3.500 și 4.500 de euro + TVA.

Show-ul Andreei este compus din două reprize a câte 45 de minute de muzică live, alături de dansurile profesioniste ale colegilor de scenă. Pe parcursul momentului artistic, dansatorii schimbă cel puțin 12 costume.

Andreea Bălan susține cel puțin 5 concerte în noaptea dintre ani

Conform click.ro, Andreea Bălan a avut 5 concerte, de Revelion 2019-2020. În cadrul concertelor sale, Andreea Bălan schimbă peste 10 ținute. Pentru fiecare concert, artista ar fi cerut 3.500 de euro.

Despre Andreea Bălan

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a adoptat mai multe stiluri muzicale. Este apreciată în special pentru schimbările muzicale și de imagine, în încercarea de a se adapta noilor tendințe.  Albumul SuperWoman s-a distanțat vizibil de celelalte înregistrări ale acesteia. Acesta conține elemente de muzică samba,  rock and roll și definitivând imaginea ei ca solistă dansatoare.

Coregrafiile și costumațiile artistei sunt uneori criticate ca fiind prea sexuale, deși în general, concertele ei sunt primite cu recenzii pozitive. Celine Dion, Mariah Carey și Loredana Groza au fost numite de Bălan ca fiind cântărețele pe care le apreciază cel mai mult. Ea însăși a fost intens criticată din cauza puterii vocale limitate.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a adoptat mai multe stiluri muzicale
De-a lungul timpului, Andreea Bălan a adoptat mai multe stiluri muzicale

Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea în luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.

„Imediat cum mi s-a pus la obrăjor şi am pupat-o, imediat după aceea am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Adică Lichidul amiotic din placentă migrează în sânge. Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă pentru că eram sedată. În concluzie, am avut noroc pentru că au existat aici nişte medici” a transmis atunci Andreea Bălan, conform digi24.ro. 

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe