Loredana Groza nu se dezminte. Cântăreaţa s-a afişat cu un decolteu ameţitor

Cristian Cojocaru 10.04.2021, 08:58
Loredana Groza nu se dezminte. Cântăreaţa s-a afişat cu un decolteu ameţitor

Una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, Loredana Groza a avut iarăși o apariție controversată pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor acesteia. Deși are 50 de ani, vedeta demonstrează că în continuare poate fi o femeie care atrage privirile tuturor bărbaților.

Cum a apărut Loredana Groza pe rețelele de socializare

Printre metodele preferate de promovare ale vedetelor se află rețelele de socializare. Loredana Groza este una dintre persoanele showbiz-ului românesc care face apel la această metodă. Fotografiile și clipurile pe care aceasta le postează lasă imaginația fanilor să meargă tot mai departe.

Dacă anterior, cunoscuta cântăreață a postat o un videoclip în care se afla în sala de sport, fiind desculță și cu o pereche de colanți, de această dată, fotografia încărcată pe pagina sa de Instagram a lăsat să se vadă decolteul generos de care are parte. În urmă cu câteva zile, Loredana s-a lăsat filmată în sala de sport dintr-un unghi în care fanii ei au rămas efectiv fără cuvinte.

Dintre cei care o urmăresc pe vedetă, i-au adresat acesteia întrebări precum ”Faci sport? Sau altceva?”, însă acele imagini au trezit și indignare în sufletul invidioșilor, întrebând: ”Pe bune?”. Evident că mare parte dintre comentariile apărute la videoclipul respectiv au lăsat de înțeles că sunt imagini incendiare, dintre ele fiind ”Ispită”, ”Ce mișcări sexi”, ”Te ții bine”, ”Arăți de nota 10”.

Loredana Groza a incarcat o poza pe Instagram in care apare cu un decolteu ametitor
Loredana Groza a incarcat o poza pe Instagram in care apare cu un decolteu ametitor

Operațiile estetice pe care și le-ar fi făcut vedeta sunt un mit

Loredana Groza este o femeie care are grijă de aspectul ei fizic. Într-un interviu acordat pentru libertatea.ro, cântăreața a povestit că în afară de antrenamentele de la sală, face și yoga. Aceasta a mai adăugat și faptul că alimentația joacă un rol important în ceea ce privește aspectul ei fizic.

”Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, dezvăluia Loredana Groza în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru libertatea.ro.

Gurile rele afirmă că Loredana Groza s-a schimbat mult din cauza operațiilor estetice. Vedeta infirmă însă aceste zvonuri și a afirmat anterior că nu a apelat la bisturiul chirurgilor esteticieni.

”E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine. Dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza, conform viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe