Loredana Groza, de nerecunoscut la ultima apariţie. Ce schimbare mare! FOTO

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 29.01.2022, 16:17

Loredana Groza este de nerecunoscut la ultima ei apariţie pe rețelele sociale. Internauții au observat imediat o schimbare considerabilă la vedeta în vârstă de 51 de ani, care a negat întotdeauna că ar fi apelat la operații estetice, în ciuda faptului că numeroși fani i-au spus că e limpede că nu mai arată la fel ca la începutul carierei sale.

Ce schimbare au observat fanii Loredanei Groza la ultima apariție a vedetei

Loredana Groza și-a obișnuit fanii cu fotografii în ipostaze incendiare și în ținute provocatoare. De data aceasta, vedeta a publicat într-un story pe Instagram o imagine ce a stârnit noi controverse, din cauza unei schimbări considerabile.

Mai exact, Loredana Groza a fost fotografiată în timp ce stătea întinsă pe un pat, îmbrăcată sumar, cu părul lăsat pe umeri și cu o pereche de cizme argintii în picioare. Unii dintre fani i-au atras atenția artistei că și-a editat prea mult posteriorul în această imagine și că astfel silueta ei nu mai seamănă cu cea din alte imagini pe care le-a publicat recent.

Loredana Groza, de nerecunoscut la ultima aparitie
Loredana Groza

Loredana Groza, zvonuri că ar avea un iubit tânăr

În ultima perioadă, Loredana Groza a iscat zvonuri conform cărora ar avea un iubit italian în vârstă de 31 de ani, cu aproximativ două decenii mai tânăr decât ea, în ciuda faptului că este măritată de 23 de ani cu Andrei Boncea. Este vorba despre Nick Caciaro, câștigătorul sezonului 10 al emisiunii „X Factor”, la care artista este jurat.

„Formați un cuplu sau nu?”, „Sunteți împreună?”, „E clară treaba”, „Nick s-a îndrăgostit de România și frumusețile ei” (cu ironie, n.r.), au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana Groza, în limba română, dar și în italiană, la fotografii în care apare alături de tânărul artist.

„Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a reacționat Loredana Groza, la un moment dat, despre zvonurile referitoare la o relație între ea și tânărul italian.

Nick Casciaro a câștigat premiul în valoare de 50.000 de euro în sezonul cu numărul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Concurentul, care a făcut parte din echipa Loredanei Groza, a venit la această competiție din România la sfatul tatălui său.

Presupusul iubit al Loredanei Groza a dezvăluit la audiții că este pasionat încă din copilărie și de sport, nu doar de muzică. Nick Casciaro a spus că practică, printre altele, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role, dar și surf, atunci când are ocazia. Câștigătorul „X Factor” a precizat în timpul concursului difuzat de Antena 1 că marele său vis este acela de a ajunge să lucreze în Statele Unite ale Americii, în California.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...