Dana Budeanu nu a mai rezistat. Ce a putut să spună despre Loredana Groza: „Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”

Stan Filon 25.01.2022, 22:13
Dana Budeanu nu a mai rezistat. Ce a putut să spună despre Loredana Groza:  „Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”

Dana Budeanu este cunoscută pentru că spune lucrurilor pe nume. Celebrul designer nu se sfiește să apostrofeze grav vedetele din România, indiferent de consecințe. Ultima luată în vizor este nimeni alta decât celebra cântăreață Loredana. Cele două sunt prietene, iar Dana Budeanu pare că s-a abținut destul de mult să vorbească despre fotografiile postate de cântăreață pe rețelele de socializare, până acum, când a răbufnit.

Dana Budeanu nu a mai rezistat și a criticat-o dur pe Loredana Groza

Loredana Groza a fost luată la bani mărunți de Dana Budeanu pentru fotografiile pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare. Lore pare din ce în ce mai îndrăzneață și își etalează corpul bine lucrat la sala de forță, spre deliciul miilor sale de fani, care apreciază fiecare poză. Ei bine, Dana Budeanu nu a mai putut rezista și a izbucnit, chiar cu riscul ca Loredana să încheie prietenia cu ea.

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu b***le. B**ă îndoită, b**i de jos în sus, b**i pe dreapta, b**i modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat b****e. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b****e, ț***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Dana Budeanu nu a mai rezistat si a criticat-o dur pe Loredana Groza
Dana Budeanu nu a mai rezistat si a criticat-o dur pe Loredana Groza

„N-ai voie să îți pozezi părțile intime”

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți b****e, ț****e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț****e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a spus celebra Dana Budeanu, în emisiunea pe care o realizează.

Popularitatea Danei Budeanu a avut puțin de suferit în 2020, după ce a plâns efectiv pentru Gabriela Firea în campania pentru Primăria Capitalei. Atunci, mondena a primit foarte mesaje urâte pe rețelele de socializare de la fani care spuneau chiar că nu o vor mai urmări, după ce și-a asociat numele cu cel al fostei primărițe. Gabriela Firea a pierdut alegerile, Dana Budeanu a dispărut puțin din peisaj, însă a revenit destul de repede și a câștigat alți și alți fani pe rețelele de socializare, care apreciază comentariile sale acide.

Urmăriți Impact.ro și pe