Loredana Groza a primit un cadou superb în ziua în care a împlinit 50 de ani. Costă mii de euro

Redacția IMPACT 10.06.2020, 19:08

Surpriză de proporții pentru Loredana Groza de ziua ei. Cântăreața a împărțit cu fanii ei cadoul primit cu ocazia împlinirii a 50 de ani de viață. Arată fantastic, se lucrează zilnic la sală, e mai senină ca niciodată și se vede asta prin toți porii ei.

Cadoul superb pe care l-a primit Loredana de ziua ei

N-a făcut bine ochi, că prima surpriză de proporții a și venit – un buchet imens de flori. Minunățiile au fost repede fotografiate și postate pe Instagram, acolo unde vedeta ține legătura cu fanii ei. Dar surpriza a fost încă și mai mare când a lovit a doua oară, de data asta sub forma unui inel. A costat o avere, e din aur și diamante și a stat frumos să fie pozat de către artistă și share-uit cum se cuvine la toată lumea.

“Nu-mi pasă câți ani am sau câți ani ai. Trăim aceleași timpuri”, a scris Loredana pe Instagram.

Pare că timpul a uitat-o pe Loredana. Artista arată fabulos, iar fizicul de invidiat e susținut și de un mental foarte bun. De altfel, a spus de mai multe ori, în ultima vreme, că are grijă cu gândurile cu care se hrănește, că meditează zilnic și că asta o ajută să-și susțină întreaga ființă.

Un inel numit iubire
Un inel numit iubire

Arată fabulos, de sus până jos

Și exterioară, și interioară. Loredana a fost acuzată în spațiul online de mai multe operații estetice, acuze cărora artista le-a răspuns cu eleganță.

Astăzi, de ziua ei, a răspuns încă și mai elegant cu acel “Nu-mi pasă câți ani ai tu sau câți ani am eu, trăim aceleași timpuri”. Demersul de a te lupta cu timpul nu e falimentar tot timpul, ci doar atunci când te agăți cu disperare de o cifră. Ceea ce Loredana nu face.

În fond și la urma urmei, toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin sindromul Dorian Gray, cel care voia să oprească timpul într-o oglindă.

Urmăriți Impact.ro și pe