Loredana este cea mai sexy profesoară de matematică din România. Cum predă îmbrăcată la ore FOTO

Ana-Maria Tudor 14.06.2023, 14:37

Loredana Pălănceanu, în vârstă de doar 26 de ani, este o tânără profesoară de matematică din Iași. Cu experiență în predarea acestei materii de mulți ani, Loredana a găsit o modalitate inovatoare de a ajuta elevii să înțeleagă și să îndrăgească matematică prin intermediul platformei TikTok. Utilizând acest mediu digital popular, ea oferă gratuit lecții captivante și interactive, transformând astfel o materie considerată dificilă într-o experiență mai plăcută.

Profesoara fashionistă de pe TikTok

Tânăra a creat un mediu propice de învățare pentru elevii care își petrec marea majoritate a timpului pe TikTok, oferind lecții gratuite de matematică.

Loredana Pălănceanu, în vârstă de doar 26 de ani, și-a împărtășit cunoștințele sale cu elevii timp de 4 ani și jumătate. Ea a fost profesor la patru școli diferite, având o experiență diversă în predarea elevilor de clasele V-XII.

„Am predat 4 ani și jumătate pentru elevii de clasele V-XII la patru școli diferite din Iași și județul Iași: 2 ani la Școala Profesională Dagâța, un an la Liceul Tehnologic Vlădeni și un an la Școala Gimnazială «Costache Antoniu» Țigănași. Ultimele luni au fost la Școala Gimnazială «Mihai Codreanu» din municipiu. Am fost și dirigintă patru ani, la fiecare școală, deoarece îmi place să am o legătură strânsă cu elevii. Predau matematică, dar și fizică, de la vârsta de 21 de ani. În primii doi ani, când am început să predau, făceam naveta 140 km, dus-întors, aproape zilnic, deoarece dimineața eram la ore la școală, iar seară trebuia să ajung la master, la Facultatea de Matematică, studiam acolo. Mi-a fost foarte greu, dar s-a meritat, cu siguranță, pentru că mi-a plăcut matematică de când eram mică”, a declarat Loredana Pălănceanu, potrivit bzi.ro.

Loredana predă matematică gratuit pe TikTok

Observând impactul semnificativ pe care aplicația îl avea asupra elevilor, Loredana Pălănceanu a decis să-și canalizeze cunoștințele și pasiunea pentru matematică în crearea de conținut pe această platformă, potrivit bzi.ro. Astfel, ea a reușit să combine utilul cu plăcutul, oferind lecții de matematică într-un mod captivant și interactiv.

„M-am gândit că este o idee minunată să aduc un strop de educație și, totodată, să reușesc să-i conving în mod plăcut să iubească matematică. De aceea încerc să am o atitudine cât mai caldă și să îmbin matematică cu sportul, dar și cu muzica.” a mai spus profa de mate.

Efortul depus de Loredana Pălănceanu în crearea de conținut pe TikTok se reflectă în sute de mii de aprecieri pe platformă. Elevii care au avut oportunitatea de a învăța matematică de la ea își exprimă în mod constant recunoștința și susținerea prin mesaje transmise personal sau prin intermediul aplicației.

„Copiii mă îndrăgesc pentru că încerc să îi ajut să înțeleagă matematica și nu fac diferențe între ei. La mine la ore, toți elevii ies la tablă. În fiecare zi primesc zeci de mesaje pe Instagram de la copii din toată țara. Majoritatea îmi cer sfaturi, cum să înțeleagă mai bine materia sau mă roagă să îi ajut la diferite exerciții. Nu este copil care să îmi scrie și să nu îl ajut la un exercițiu, de aceea, probabil, am și sute de mii de vizualizări la videoclipurile postate pe Instagram și TikTok.”, a încheiat Loredana.

Urmăriți Impact.ro și pe