EXCLUSIV

Loredana Chivu a recunoscut. De unde a avut aproape 400.000 de euro pentru bolidul de lux pe care îl conduce

Ana Anitoiu 07.04.2021, 08:32

Loredana Chivu a dezvăluit în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact de unde a avut aproape 400.000 de euro pentru bolidul de lux pe care îl conduce. Deși acum trăiește pe picior mare și își face toate plăcerile, fosta asistentă TV de la Antena 1 nu uită de unde a plecat și nu îi este rușine să recunoască ce obișnuia să facă pentru a câștiga bani.

De unde a avut Loredana Chivu aproape 400.000 de euro pentru un bolid de lux

Zilele trecute, Loredana Chivu a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro la volanul noului ei bolid de lux, un Lamborghini Urus despre care a spus că a costat aproape 400.000 de euro. Fosta asistentă TV de la Antena 1 susține că mașina nu a fost un cadou de la cineva, ci o achiziție pe care a făcut-o ea, din banii pe care i-a câștigat ca dansatoare și din reclame.

“Mașina mi-am cumpărat-o singură, mi-am făcut-o cadou! Este ultimul model de Lamborghini, 11 ianuarie 2021, când mi-am cumpărat-o chiar atunci era scoasă pe piață. Am dat pe ea 380.000 de euro. Îmi plac foarte mult mașinile, îmi oferă confort, și asta este numai bună. După ce am mai prins experiență la condus, am început să investesc în mașini. Îmi plac foarte mult, sunt pasiunea mea”, a declarat Loredana Chivu pentru redacția Playtech-Impact.

Loredana Chivu a recunoscut. De unde a avut aproape 400.000 de euro pentru bolidul de lux pe care il conduce
Loredana Chivu si bolidul ei de lux

Loredana Chivu, despre trecutul ei: “Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc”

Deși acum conduce un Lamborghini, Loredana Chivu n-a uitat de unde a plecat. Înainte de a deveni cunoscută, fosta asistentă TV a avut o viață dificilă. Pe vremea când era adolescentă, a vândut cartofi în piață, la Lungulețu, comună din județul Dâmbovița, unde s-a născut. ”Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă”, spunea ea, în urmă cu câțiva ani.

Acum, însă, la vârsta de 31 de ani, Loredana Chivu își permite să își facă de cap cu lucruri scumpe, dar și cu vacanțe la care alți oameni nici măcar nu îndrăznesc să viseze. “Astăzi plec în Dubai, stau cinci nopți, plec cu mai mulți prieteni, ca să ne relaxăm, să ne bronzăm. Nu știu cât mă costă tot sejurul, nu am făcut un calcul, dar ce contează! Mi-am făcut bagajele și astăzi plecăm”, a spus ea.

Loredana Chivu, despre motivul pentru care și-a făcut operații estetice

Fosta asistentă TV nu a făcut un secret din faptul că a apelat de mai multe ori la operații estetice pentru a-și ajusta aspectul fizic după bunul plac. În urmă cu un an, Loredana Chivu a explicat care este motivul pentru care a ajuns la medicii esteticieni și a dezvăluit la ce fel de intervenții a apelat.

”Nu fac asta pentru cineva anume. Din moment ce fac asta pentru cineva anume deja nu mai este o decizie sănătoasă. Am făcut asta strict pentru mine, să mă simt bine în pielea mea, și atât! Nu contează restul. Am implant mamar, mi-am făcut și o liposucție, acum am o burtică foarte plată, de fapt o să fie un abdomen lucrat și o talie de viespe. Mi-am pus și în fese, am fundul foarte mare”, spunea Loredana Chivu, la Antena Stars.

Pe cine are Loredana Chivu în viața ei

În ciuda eforturilor pe care le-a făcut ca să arate perfect, Loredana Chivu a spus pentru redacția Playtech-Impact că deocamdată este singură și îi este foarte bine așa cum e. Totuși, anterior ea a recunoscut că i-a atras atenția un bărbat din Arad, care i-a fost mai aproape decât alți pretendenți, în unele momente.

”Pentru mine, foștii sunt inexistenți, acum sunt singură și sunt foarte bine, așa cum sunt. Când o să fiu cu cineva, o să vă anunț!”, ni s-a confesat Loredana Chivu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...