Cât a plătit, de fapt, Loredana Chivu pe Mercedesul incendiat de o vecină

Daria Petrescu 17.05.2020, 17:50
Cât a plătit, de fapt, Loredana Chivu pe Mercedesul incendiat de o vecină

Zilele trecute, mașina Loredanei Chivu a fost incendiată, în urma unei confuzii. O tânără de 25 de ani a recurs la acest gest din gelozie. Acest lucru a costat-o pentru că fata a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore. Însă, puțini sunt cei care știu cât a costat bijutreria pe patru roti, care s-a făcut scrum în urma unei erori.

Bolidul de lux al Loredanei Chivu costă o avere

Femeia din Panciu a bănuit că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești. Astfel, a mers să se răzbune. Loredana Chivu îi împrumutase mașina fratelui ei. Acesta a mers cu respectivul autoturism la tânăra din Bizighești bănuită că ar fi avut o relație extraconjugală.

Femeia din Panciu a ajuns la concluzia că aceasta ar fi mașina amantei, fiindcă o văzuse în preajma acelui autoturism. Astfel că, aceasta a incendiat mașina fără să stea pe gânduri. O astfel de mașină se vinde pe Autovit.ro, cu suma de 49.500 de euro, second hand.

Bolidul Loredanei s-a făcut scrum
Bolidul Loredanei s-a făcut scrum

Femeia din Panciu a mers noaptea trecută, în jurul orei 4, la Bizighești și a incendiat mașina Loredanei Chivu. Piromana și-a uitat telefoanele la fața locului și a fost imediat descoperită de polițiști. Ea riscă între 2 și 7 ani pentru distrugere prin incendiere.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore

Într-un buletin de presă al IPJ Vrancea se arată: „La data de 8 mai a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați prin apel 112. Asta, cu privire la faptul că un autoturism parcat pe o strada din localitatea Bizighești, ar fi fost cuprins de flăcări.

Cu ocazia deplasării la fața locului au fost identificate mai multe persoane care lichidaseră flăcările ce cuprinseseră exteriorul autovehiculului. Acolo se afla   și un tânăr de 26 de ani, în posesia căruia se afla autoturismul.

În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, la data de 9 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au identificat o tânără de 25 de ani. Femeia este din comuna Străoane și principala bănuită de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă prev. și ped, de art. 253 alin.4 C. pen.

În cauză s-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a tinerei. Ea a fost  introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vrancea, iar ulterior Judecătoria Focșani a dispus față de tânăra de 25 de ani, măsura arestului la domiciliu.

Cercetările sunt continnuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”. Măsura nu este definitivă, atât inculpata cât şi procurorii putând face contestaţie.

Urmăriți Impact.ro și pe