Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit pe ascuns? Dați de gol chiar de prieteni

Antonia Iacobescu 14.04.2023, 09:46

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, iar toată lumea se întreabă când se vor căsători. Recent, artista și partenerul ei au participat la cununia civilă a unor prieteni buni. Ulterior, cuplul le-a cerut lui Ionuț și Lorei să le fie nași. De aici au pornit mai multe speculații, conform cărora solistul și iubitul său și-au unit deja destinele în mare secret.

Lora și Ionuț Ghenu au devenit soț și soție?

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de cinci ani și au preferat întotdeauna să-și țină relația departe de ochii curioșilor. De multe ori, cântăreața a fost întrebată când se va căsători cu Ionuț Ghenu, dar de fiecare dată a preferat să evite răspunsul.

De curând, Lora și Ionuț Ghenu au fost prezenți la cununia civilă a unor amici buni. La eveniment, cei doi au acceptat să le fie și nași. Pe rețelele de socializare, fanii au pornit o întreagă dezbatere pe acest subiect. Mulți s-au întrebat dacă Lora și Ionuț s-au căsătorit în secret, ținând cont că au acceptat propunerea venită din partea prietenilor.

În trecut, cântăreața spunea că își dorește să facă nunta cu Ionuț Ghenu, dar ar prefera ca evenimentul să fie unul discret. Tot ea mărturisea că este o persoană spontană și nu excludea să se căsătorească având alături doar persoanele apropiate.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, spunea Lora, în urmă cu ceva timp, pentru Spynews.ro.

Artista i-ar fi furat iubitul Doiniței Oancea

Prezentă la podcastul lu Cătălin Măruță, Lora a făcut dezvăluiri despre începutul relației ei cu Ionuț Ghenu, dar și despre Doinița Oancea, cea care a fost iubita lui Ionuț. S-a spus despre cântăreață că i-ar fi furat iubitul actriței.

Lora a mai fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial.

„Când am început să vorbim mai mult (n.r. Lora și Ionuț Ghenu)… Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora, potrivit wowbiz.ro.

Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Nu, ea nu a fost prietena mea.

Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut. Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor. Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mai completat cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe