Lora e însărcinată? Imaginile care dau de gândit fanilor artistei

Iancu Andreea 17.07.2021, 09:10
Lora e însărcinată? Imaginile care dau de gândit fanilor artistei

Lora, fosta prezentatoare de la “Vorbește lumea” a ridicat mai multe semne de întrebare după ce a decis să se retragă brusc din televiziune, la doar cinci luni de la noua colaborare cu postul TV. Recent însă, o serie de imagini au dat de gândit fanilor vedetei, care au observat un detaliu neașteptat în imaginile cu artista. Mulți s-au gândit că Lora e însărcinată după ce au surprins-o pe aceasta făcând un gest specific femeilor gravide.

Lora e însărcinată? Ce au putut observa fanii în noile imagini cu artista

Frumoasa artistă a reușit să îi pună pe fanii săi pe jar, după ce mulți au observat un detaliu care le-a ridicat un semn de întrebare. E sau nu Lora însărcinată? Deși cântăreața a infirmat de multe ori faptul că ar aștepta un copil, o serie de imagini surprinse recent dezvăluie un detaliu care pare să susțină exact contrariul afirmațiilor vedetei.

Reporterii ciao.ro au reușit să o urmărească pe Lora în timp ce se bucura de câteva momente la malul mării, alături de un grup de prieteni. Astfel, în imaginile surprinse de paparazzi, artista pare să se comporte precum femeile însărcinate. Blondina își protejează burtica asemenea gravidelor, mângâindu-și abdomenul prin gestul specific celor care așteptată un bebeluș. Îmbrăcată într-o rochiță lejeră, fără machiaj, Lora a părut mai puțin vorbăreață și energică decât în mod normal.

E sau nu Lora însărcinată? Imaginile care par să o dea de gol
E sau nu Lora însărcinată? Imaginile care par să o dea de gol foto – ciao.ro

Motivul pentru care Lora a decis să părăsească “Vorbește lumea”

Lora a decis să plece din echipa emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV, după doar cinci luni în care a înlocuit-o pe Adela Popescu. Fosta prezentatoare a stârnit o mulțime de reacții cu decizia ei, fanii fiind nemulțumiți de faptul că nu o mai pot vedea zilnic pe vedetă. Totuși, aceasta a ales să explice gestul său, motivând totul prin nevoia de a reveni la activitatea sa preferată, muzica fiind până la urmă cea care a consacrat-o. În plus, artista se ocupă de propria sa afacere cu produse cosmetice, iar emisiunea i-ar fi răpit timp prețios din proiectele personale.

Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac că să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut, a mărturisit Lora.

Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe