Cu cine a fost înlocuită Lora la Vorbeşte lumea. E tot blondă şi celebră. Foto

Iancu Andreea 14.06.2021, 11:09

Emisiunea de la Pro TV, „Vorbește lumea”, are parte de schimbări pe bandă rulantă. După ce Lora a înlocuit-o pe Adela Popescu la fiecare absență de pe micile ecrane, în timpul celor două concedii de maternitate, acum a venit rândul Lorei să își ia rămas bun și să cedeze locul său unei alte vedete. Cove, prezentatorul care a rămas fidel formatului, a anunțat astăzi cu cine a fost înlocuită Lora la Vorbește lumea. Noua prezență feminină nu este deloc surprinzătoare, însă se bucură de aceeași celebritate ca și fostele sale colege.

Cu cine a fost înlocuită Lora la „Vorbește lumea”

Prima ediția a emisiunii de la Pro TV fără colega de platou a lui Cove a fost marcată de multe surprize pentru telespectatori. Fanii matinalului au putut să descopere cu cine a fost înlocuită Lora la „Vorbește lumea”, după ce artista a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii. De asemenea, mai multe vedete au întregit gașca veselă de la Pro TV. Cel care a făcut anunțul a fost chiar Cove, care și-a primit cu brațele deschise noua colegă, o blondă celebră, pe care însă formatul o cunoaște foarte bine. De altfel, prezența feminină a mai făcut parte din echipa „Vorbește lumea”, la începuturi.

Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gândit și am găsit cea mai tare gașcă. Prima membră a găştii este Sore, a anunțat Cove, în ediția recentă a emisiunii „Vorbește lumea”.

Cu cine a fost înlocuită Lora la Vorbește lumea. Cove a făcut anunțul
Sore, noua prezentatoare de la Vorbește lumea

Cum a primit Sore vestea că va reveni ca prezentator în echipa de la Pro TV

Sore este o artistă care a crescut alături de postul de televiziune din Pache Protopopescu. Ea devenea celebră alături de gașca Lala Band, în serialul Pariu cu viața, dezvoltându-și ulterior o carieră muzicală solo. De la actorie și muzică, Sore a trecut însă la postura de prezentator, de care s-a bucurat o dată cu lansarea formatului „Vorbește lumea”. Din păcate, artista nu a mai continuat, lăsând loc celor două colege de breaslă, Lora și Adela Popescu.

Recent însă, Cove a rămas fără parteneră, după ce Lora a decis să se axeze pe proiectele sale personale, iar Adela a rămas să se îngrijească de sarcină, aducând pe lume cât de curând cel de-al treilea băiețel al său alături de Radu Vâlcan. Și pentru că este familiarizată cu formatul, Sore a acceptat fără probleme provocarea lui Cove.

Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață, a declarat Sore, la revenirea în emisiune, potrivit unui comunicat oficial.

Vedeta a mărturisit totuși că este emoționată să revină în fața camerelor.

Sunt bine, am băut două cafele până acum să scap de emoţii. Am învăţat să vorbesc lent, acum 5 ani mă bâlbâiam mult. Acum şase ani noi am dat startul acestei emisiuni, a spus Sore la prima sa revenire în platoul emisiunii, în calitate de prezentator.

Ce alte surprize îi așteaptă pe telespectatorii „Vorbește lumea”

Matinalul de la Pro TV, care îi ține pe fanii emisiunii în fața televizoarelor de luni până vineri, de la 10:30, se anunță unul efervescent în această vară. Gașca de la „Vorbește lumea” se mărește, pe lângă prezența lui Sore ca prezentator, alături de Cove, apărând și o mulțime de alte nume îndrăgite de public. Astfel, artistei i se alătură Viviana Sposub, care revine astfel pe micile ecrane după o pauză considerabilă.

După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!, a mărturisit vedeta.

Cu cine a fost înlocuită Lora la Vorbește lumea. Cove a făcut anunțul
Viviana Sposub revine în echipa Vorbește lumea

În plus, energia bună va fi adusă și de o prezență spectaculoasă, artista Theo Rose venind cu spiritul ei vesel în emisiune. După ce a participat la show-ul „Bravo, ai stil!”, artista s-a bucurat de succes pe plan muzical, iar astăzi este pregătită pentru o nouă provocare, făcând parte din echipa de la „Vorbește lumea”.

Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!, a spus artista.

Cu cine a fost înlocuită Lora la Vorbește lumea. Cove a făcut anunțul
Theo Rose, surpriza din echipa de la Pro TV

Veve și Coțofană, două prezențe proaspete în cadrul matinalului de la Pro TV

Fosta cântăreață din grupul RedBlonde, care încântat publicul în emisiunile lui Cătălin Măruță, revine în cadrul noului format al emisiunii „Vorbește lumea”, după ce o lungă perioadă a prezentat alături de Sebastian Coțofană matinalul de la Pro FM. Veve este încântată că revine în televiziune, dezvăluind că aceasta este prima sa iubire.

Wow! Pentru mine “Vorbește lumea” unde sunt implicați atâția oameni frumoși reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și super distracție în fiecare zi!, a spus Veverița.

Și partenerul ei de radio, Coțofană, urmează să intre în echipa emisiunii de la Pro TV, primind cu bucurie această nouă provocare.

Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula asta chiar reușim sa aducem vara, ca prea suntem plouați. Sunt sigur ca vom avea momente faine, îi știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea”, a remarcat Coțofană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...