Lora, apariţie de senzaţie în costum de baie. Vedeta e într-o formă de invidiat

Stan Filon 12.07.2021, 13:00

Lora a profitat de zilele libere pe care le tot are de când a plecat de la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV și a plecat într-o bine-meritată vacanță. Diva s-a bucurat de sooare, de apă, dar nu a uitat de fanii săi. A postat fotografii incendiare pe rețelele de socializare în care apare în costum de baie.

Lora, apariţie de senzaţie în costum de baie

Lora este o prezență foarte agreabilă în showbiz-ul românesc. Este foarte apreciată pentru vocea ei inconfudabilă, iar toate melodiile ei ajung hit-uri. În plus, este și una dintre cele mai frumoase femei din România și nu uită niciodată să ne-o demonstreze.

Așa s-a întâmplat recent, când diva a plecat într-o vacanță într-un loc exotic. Lora s-a distrat de minune și s-a relaxat după lunile în care a lucrat la Pro TV și a fost nevoită să se trezească cu noaptea-n cap pentru a ajunge la matinalul televiziunii din Pache Protopopescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

”Nu degeaba „vorbește lumea””

S-a lăsat mângâiată de razele soarelui și s-a bronzat puțin, dar uniform. Cântăreața a postat fotografii din vacanță, iar fanii ei sunt în delir. Artista și-a fotografiat formele invidiate de toate femeile din România, dar atât de admirate de reprezentanții sexului tare.

Vedeta a făcut furori într-un costum de baie dintr-o singură piesă, care i-a pus în evidență formele apetisante. S-a fotografiat înainte de a intra în apă, dar și îmbrățișată de mare. ”Foarte frumoasa”, ”Esti superba”, ”hm..nu degeaba „vorbește lumea”că ai un fund apetisant!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de frumoasa Lora pe rețelele de socializare.

Dar de ce a plecat Lora de la ”Vorbește lumea”?. Ei bine, vedeta a fost întrebată tot pe rețelele de socializare și a ținut să facă lumină în această problemă. Frumoasa blondină a spus că este artist și trebuie să își facă meseria.

”Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată.

Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut. Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a mărturisit Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...