Lora a ajuns să se certe cu un cunoscut medic estetician. Artista nu s-a ferit de cuvinte: „S-a săturat să răspundă”

Beatrice Dumitru 25.10.2022, 11:17
Lora a ajuns să se certe cu un cunoscut medic estetician. Artista nu s-a ferit de cuvinte: „S-a săturat să răspundă”

Delia este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe din România. Aceasta a stârnit un val de controverse și critici după ce a mărturisit că nu își dorește copii. Mai multe persoane publice au intervenit și și-au spus părerea cu privire la declarațiile acesteia, iar Lora nu a ezitat să-i dea replica unui medic estetician renumit.

Replicile dintre Lora și medicul estetician

Delia, în vârstă de 40 de ani, a postat un videoclip pe TikTok în care a susținut că nu își dorește să facă copii și a spus că ar trebui felicitați oamenii care nu fac „pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți”.

După aceste mărturisiri, mai multe persoane publice au comentat pe marginea acestui subiect și în timp ce unele au criticat-o pe artistă, altele i-au luat apărarea. Este și cazul Lorei, care a avut un schimb de replici pe Facebook cu medicul estetician Adina Alberts, care a postat un mesaj pe contul de socializare în care o îndemna pe artistă să se răzgândească pentru a nu regreta mai târziu că nu a devenit mamă. Dar Lora a reacționat și i-a lăsat un comentariu medicului estetician.

Lora a ajuns să se certe cu un cunoscut medic estetician. Artista nu s-a ferit de cuvinte: „S-a săturat să răspundă”
Adina Alberts, medic estetician

Draga mea dragă, sfaturile prieteneşti de o astfel de intimitate, pe uterul și viața altei femei, nu se dau pe Facebook. În „meseria’ ei are mai multă „energie nouă” decât ar putea duce un om fără această vocație. Deci nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belşug. Cred că s-a săturat să răspundă la întrebarea asta. A epuizat toate motivele. Și cred că cel mai cinstit e să înțelegem că există şi această perpectivă. Pup”, a scris cântăreața.

Ce replică a primit Lora

Adina Alberts nu a trecut cu vederea comentariul Lorei și i-a dat imediat un răspuns. „Draga mea, mai citește încă o data postarea. Cred că ai ratat esențialul”, a fost răspunsul soției lui Viorel Cataramă pentru cântăreață.

În urma mesajului postat pe TikTok, Delia a susținut că nu e posibil să trăiești în asemenea „teroare” și a mai spus că va adopta un discurs mai „acid” atunci când i se vor mai adresa întrebări despre viața personală, mai ales despre momentul în care va face un copil.

De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta”, a afirmat Delia, potrivit WOWbiz.ro.

Delia este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu din anul 2012.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...