EXCLUSIV

Logodna fiicei lui Mircea Geoană, organizată în mare secret. Ce invitați de seamă se află pe lista evenimentului. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 01.08.2022, 19:11
Logodna fiicei lui Mircea Geoană, organizată în mare secret. Ce invitați de seamă se află pe lista evenimentului. EXCLUSIV

Unul dintre cei mai puternici oameni politici ai țării din ultimele decenii trăiește o perioadă cu totul specială. Mircea Geoană, adjunctul Secretarului General al Alianței Nord-Atlantice, își logodește fiica. Evenimentul va avea loc joi, la București. Potrivit informațiilor IMPACT.RO, invitații au fost luați prin surprindere. Întrucât totul a fost organizat din scurt, inclusiv invitațiile fiind trimise cu doar câteva zile înaintea fericitului eveniment. Sau, cel mai probabil totul a fost ținut cât mai secret posibil, dată fiind funcția importantă pe care viitorul socru mic o deține din 2019 în cadrul celei mai puternice alianțe militare din această lume.

Petrecerea de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană

Inițial, mai toți invitații, aleși pe sprânceană, au crezut că este vorba chiar despre o invitație la nuntă, dar și-au dat seama mai târziu că nu e vorba despre așa ceva, în clipa în care au realizat ce zi a săptămânii a fost aleasă pentru petrecere. În plus, o parte dintre ei au realizat totuși că perioada desemnată se află în postul pregătitor pentru marcarea sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, de la jumătatea lunii august.

Prezența șefului ierarhic al lui Mircea Geoană la marele eveniment nu a fost luată în calcul, dar pot exista surprize de ultim moment. Însă nu va lipsi cu siguranță nașul de botez al Anei Geoană, Ilie Năstase, un apropiat al familiei. Acesta nu a dorit să ofere amănunte despre participarea sa, afirmând doar că va merge împreună cu soția sa, Ioana.

„Nu am fost de prea multe ori naș de botez în viața mea, doar de trei sau patru ori, dar mă bucur că voi fi prezent la un asemenea eveniment”, a declarat Ilie Năstase pentru IMPACT.RO.

Celebrarea de joi va fi cel mai probabil corespondentul evenimentului de la 1 martie, din acest an, când Garrett Cayton, alesul inimii fetei lui Mircea Geoană, i-a dăruit inelul de logodnă. Totul s-a petrecut atunci în Statele Unite, fiindcă acolo locuiește în cea mai mare parte a timpului întreaga familie a lui Mircea Geaonă.

Logodna fiicei lui Mircea Geoana, organizata in mare secret
Ana Geoana, alaturi de logodnicul ei

Ana Geoană și alesul ei locuiesc la Los Angeles

La aproape 26 de ani, Ana Geoană a studiat Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia). Ulterior, Ana Geoană a lucrat pentru echipa redacțională a revistei „Variety”, dar și în echipa de comunicare a unui congresman de la Washington. Astăzi, ea și Garrett ar sta împreună în Los Angeles.

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă viață cu tine pentru totdeauna”, a scris Ana Geoană la 1 martie pe contul său de Instagram despre marele eveniment din viața sa.

La rândul ei, și Mihaela Geoană, mama viitoarei mirese,  a reacționat tot pe rețelele sociale, în aceași zi, scriind un mesaj laconic: „A spus da celui mai bun bărbat!”, adăugând o fotografie cu fiica ei și cu viitorul ginere.

IMPACT.RO a încercat să afle câte ceva și despre starea de spirit pe care o încearcă Mircea Geoană în aceste zile, dar nu a reușit să afle detalii. Singura motivație oferită de acesta a fost faptul că „îi lasă pe copii să facă declarații”, lăsând astfel să se înțeleagă că nu dorește să le eclipseze în vreun fel fericitul eveniment.

Mihaela și Mircea Geoană mai au împreună un băiat, pe Alexandru, de 29 de ani. Foarte recent, numele lui Mircea Geoană a fost vehiculat printre posibilii candidați la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024, dar acesta s-a dovedit a fi foarte rezervat cu acest subiect.

Urmăriți Impact.ro și pe