Locul unde gătește, de fapt, Monica Tatoiu. Vedeta face același lucru de 16 ani

Anca Manolica 03.11.2022, 15:06
Locul unde gătește, de fapt, Monica Tatoiu. Vedeta face același lucru de 16 ani

Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor de peste hotare. De ani buni, de când este pensionară, vedeta și soțul străbat lumea în lung și-n lat. Însă, există un loc special pe care afacerista nu l-ar da pentru nimic. De mai bine de 16 ani vine aici, fiind locul său de suflet, unde respectă anumite ritualuri. Iată ce dezvăluiri a făcut în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Monica Tatoiu nu renunță la obiceiurile sale

Ajunsă la 64 de ani, Monica Tatoiu se bucură din plin de timpul liber pe care îl are de când a ieșit la pensie. Împreună cu soțul ei, străbat lumea de la un capăt la altul, descoperind toate frumusețile pe care natura le oferă.

Sunt foarte puține dățile în care cei doi stau o perioadă mai lungă acasă, în cea mai mare parte a timpului fiind plecați în diferite locații de pe peste graniță. Există, însă, un loc aparte în sufletul lor, acolo unde merg de mai bine de 16 ani.

Ritualurile pe care le respectă de ani buni

Este deja al 17-lea an la rând când Monica Tatoiu și soțul vizitează regiunea exotică Saint Francois de Guadeloupe, un arhipeleag din partea estică a Caraibelor, locul lor de suflet. Mai mult, aceasta a declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că se vor muta acolo timp de o lună, considerând acest tărâm cel mai frumos din lume.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu

De altfel, afacerista are câteva ritualuri pe care le respectă cu sfințenie. În primul rând, este lege ca în fiecare an, în luna noiembrie, vedeta TV împreună cu soțul său și un grup de prieteni să plece în Guadelupa. Și în fiecare an ea alege să stea în aceeași cameră.

„Luni plec pentru o lună din țară, în Guadelupa, în Caraibe. E al 17-lea an, în fiecare noiembrie mergem acolo. E cel mai frumos loc de pe pământ. Dar nu e de stat doar o săptămână, ci minimum două săptămâni. E o comunitate acolo care mă face să mă simt ca acasă, ne cunoaștem de la piață. Dormim în aceeași cameră de 16 ani, într-o vilă.

Avem prieteni și pentru că mergem în fiecare an beneficiem de un regim special de plată, de o reducere de 25 la sută. Mă atrage cultura mâncării (…) Dimineața la 6 cumpărăm pește proaspăt din piață. Îl prepar eu cu soțul meu și prietenii, avem un grătar la vila unde stăm. Eu gătesc acolo, chiar îmi face plăcere”, a dezvăluit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Playtech.ro

De asemenea, femeia de afaceri mai are și alte obiceiuri la care nu renunță atunci când ajunge în paradisul din Caraibe. Astfel, în fiecare dimineață se trezește la ora 04:30, pentru a prinde răsăritul de la ora 06:00, și de multe ori închiriază o barcă și se plimbă prin rezervația naturală, bogată în rechini somnoroși și broaște țestoase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...