Locul din casă în care trebuie să îţi ţii banii ca să se înmulţească. Aşa vei avea noroc şi vei atrage prosperitatea

Ioana Bucur 08.12.2021, 12:06
Locul din casă în care trebuie să îţi ţii banii ca să se înmulţească. Aşa vei avea noroc şi vei atrage prosperitatea

Chiar și cei care nu cred în energii sau superstiții nu au cum să ignore un truc simplu ce le-ar putea rezolva grijile financiare. Acesta este locul din casă în care trebuie să îţi ţii banii ca să se înmulţească. Potrivit principiilor Feng Shui , așa vei avea noroc şi vei atrage prosperitatea.

Locurile din casă care atrag prosperitate

Regulile Fengh Shui spun că există locuri în casă în care fluxul de energie ar reuși să stimuleze prosperitatea și, dacă ne păstrăm banii acolo, nu va dura mult până când vom vedea cum se înmulțesc.

Cu cât banii sunt ținuți mai aproape de soare, principala sursă de energie de pe pământ, vor crește posibilitățile de înmulțire și de a se evita orice cheltuială inutilă. Tocmai de aceea ar trebui păstrați în locuri cât mai înalte: pe raftul superior al bibliotecii sau poate chiar pe un dulap sau șifonier.

Un alt loc benefic pentru a ne ține banii este sub o oglindă. Practicanții Feng Shui știu că oglinzile funcționează ca un potențiator, în special cele rotunde sau ovale, ceea ce va stimula fluxul de prosperitate.

La fel de important este să păstrăm curat locul în care punem banii. Altfel, dezordinea va face ca energia să stagneze și să scadă valoarea acesteia.

Alte zone din casă recomandate sunt bucătăria și holul. Aceste spații sunt legate de relaxare și de un mediu plăcut în care petrecem momente fericite, ceea ce favorizează energia de depozitare a banilor.

Locul din casă în care trebuie să îţi ţii banii ca să se înmulţească

Unde nu ar trebui niciodată să punem Crăciunița

Este aproape nelipsită din locuințele românilor în perioada sărbătorilor de iarnă, însă, în anumite condiții, atrage o serie de necazuri. Crăciunița, spectaculoasa plantă cu flori roșii poate aduce ghinion și probleme financiare.

Plantele joacă un rol esențial în principiile Feng Shui. Florile, suculentele și arbuștii sunt considerați însoțitori care armonizează atmosfera între membrii familiei, pe lângă faptul că absorb energiile negative ce pot contamina casa. Totuși, efectul lor poate fi redus în funcție de locul în care sunt așezate, iar celebra Crăciuniță nu face excepție.

Ea nu ar trebui niciodată pusă în baie. În primul rând, nu va supraviețui din pricina umidității din încăpere. Apoi, așezarea acolo este sinonimă cu ascunderea banilor. În plus, i se restrânge energia, limitându-i-se capacitatea de a absorbi toate vibrațiile proaste din casă.

Deși unele plante se dezvoltă armonios în bucătărie, Crăciunița nu trebuie lăsată acolo sub nicio formă. Petalele ei roșii nu vor face față diferențelor mari de temperatură care apar în acest spațiu dedicat pregătirii mâncării, ceea ce înseamnă că acțiunea ei purificatoare va fi ca și inexistentă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...