Locuința de vis pe care și-a cumpărat-o Adela Popescu. E gata abia vara viitoare

Ioana Bucur 31.12.2021, 13:41
Locuința de vis pe care și-a cumpărat-o Adela Popescu. E gata abia vara viitoare

Una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-u românesc se pregătește pentru o schimbare importantă în anul ce abia începe. În culmea fericirii, vedeta Pro TV a dezvăluit că tocmai și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Unde este locuința de vis pe care și-a cumpărat-o Adela Popescu. Apartamentul fabulos este încă în construcție și va fi gata la timp pentru vacanța de vară.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat o nouă locuință

Adela Popescu a făcut o dezvăluire emoționantă pe pagina sa de Instagram. Se pare că lista cu cele mari dorințe ascunsă într-o cutie cu globuri de Crăciun este la un pas să fie completată. Prima a fost deja bifată, odată cu nașterea celui de-al treilea copil al cuplului, alta va mai rămâne secret pentru o perioadă și a treia va deveni realitate în doar câteva luni.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorinte. Sa fie, stiti cum e. 🙂
De Craciun, cand am deschis cutia cu globuri, am gasit-o.
Prima: inca un fratior sau o surioara pentru Alexandru si Andrei
A doua: o casa la mare
A treia: mai astept 🙂
Fratiorul a venit, a treia nu s-a indeplinit inca, si… si… si… chiar zilele trecute am platit avansul pentru casuta noastra de la mare.
Ma rog, nu e o casa pe pamant, ci un apartament la care visez de ani”, a scris Adela Popescu, pe Instagram.

Locuința de vis pe care și-a cumpărat-o Adela Popescu
Adela Popescu și Radu Vâlcan

„Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!”

Prezentatoarea „Vorbește lumea” a anunțat că ea și Radu Vâlcan au plătit avansul pentru o locuință fabuloasă la malul mării. Familia va avea un apartament spectaculos, într-un complex rezidențial aflat la nici o sută de metri de plajă și care este înconjurat de o pădure de pini. Cu toate că acum se bucură din plin de ideea că își va putea petrece diminețile de vară savurându-și cafeaua pe terasă, Radu Vâlcan ar fi avut unele îndoieli la început.

„Sunt atat de fericita ca imi bubuie inima!
De Radu nu mai zic, ca desi el avea ceva indoieli (despre care o sa va povestesc altatada) acum imi spune numai cum abia asteapta el sa fie gata blocul (la vara) – si sa plece cu baietii lui la Olimp ( noua ni se pare cea mai frumoasa zona a litoralului romanesc, asa ca acolo este apartamentul) sa isi bea el cafeaua pe terasa in miros de pini si apa sarata- caci da, blocul e inconjurat de o padure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!

Eu ii zic sa nu imi mai fure fanteziile, ca sigur ale lui au legatura cu infinity pool de la etajul 11 si rapanele cu usturoi de la cherhanaua de langa. 🙂
Maine e Revelionul.
Nu uitati sa visati. Si sa va si notati undeva ce. Ca trece anul si uitati”, a încheiat vedeta.

Cum era de așteptat, felicitările nu au întârziat să apară. Printre primii care au reacționat la mesajul vedetei a fost Dana Rogoz, care a și propus un schimb de case de vacanță: „Ok, deci din când în când facem schimb de case: voi la Viscri și noi la mare. Corect?”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...