Liviu Dragnea vrea să dea lovitura din închisoare. Ce pune la cale fostul lider PSD

Nicu Stan 01.03.2021, 07:57
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura din închisoare. Ce pune la cale fostul lider PSD

S-a aflat că Liviu Dragnea vrea să dea lovitura din închisoare. Fostul politician a primit marea veste în timp ce se află încarcerat în penitenciarul Jilava. Ce pune la cale fostul lider PSD, citiți în articolul de mai jos.

Liviu Dragnea a primit vestea cea mare în timp ce se află la pușcărie. Ce se întâmplă în viața fostului politician

Liviu Dragnea vrea să dea lovitura din închisoare și s-a și aflat ce pune la cale fostul lider al Partidului Social Democrat. Fostul şef al PSD, Liviu Dragnea se află în  puşcărie după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Astfel, se pare că pe strada lui Liviu Dragnea a dat soarele, întrucât a primit vestea fabuloasă.

Vestea cea mare este că Liviu Dragnea ar putea scăpa de acuzaţiile grave din dosarul Tel Drum. Mai exact, faptele s-ar putea prescrie până la o eventuală decizie definitivă în instanță. În urmă cu câteva zile, șeful DNA a anunțat că părțile din dosar au cerut să asculte toate înregistrările.

În dosarul Tel Drum sunt sute de ore de interceptări

Este vorba despre sute de ore de interceptări, toate fiind probe cu ajutorul cărora procurorii Departamentului Național Antuicorupție au putut să facă întregul dosar.

În prezent, prourorii DNA vor să dovedească acuzațiile lansate împotriva fostului lider al PSD. Pentru că părțile din dosar au cerut acces la interceptări și, pentru că studierea lor durează, faptele s-ar putea prescrie înainte de decizia instanței. Astfel, Liviu Dragnea ar putea scăpa de o nouă pedeapsă cu închisoarea.

Vina cui ar fi prescrierea dosarului Tel Drum

Dacă s-ar ajunge la prescriere, este exclusiv vina statului pentru modul în care a ajuns să redacteze legi și a Parlamentului care a permis o asemenea gogomănie.

Solicitarea de a avea acces la interceptări este normală. Mulți oameni au ajuns la pușcărie pe baza unor minciuni”, a declarat, la Realitatea Plus, avocatul Adrian Cuculis.

Când a fost deschis dosarul Tel Drum

De asemenea, trebuie precizat că dosarul Tel Drum a fost deschis în 2016. De asemenea, un an mai târziu fostul lider PSD a fost pus sub acuzare pentru 5 infracțiuni. Sunt două acuzații de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene, precum și una de constituire de grup infracțional organizat.

Mai exact, procurorii DNA susțin că firma de construcții din Teleorman era controlată, prin interpuși, chiar de către Liviu Dragnea. Acesta a negat vehement acest lucru. Liviu Dragnea, iubitul Irinei Tănase, este închis la penitenciarul Rahova. Acesta a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman.

Urmăriți Impact.ro și pe